Haberler

CHP'den Terör Saldırılarına İlişkin Diyarbakır ve Adıyaman'a Heyet

Chp, art arda yaşanan terör saldırılarının ardından başlattığı Güneydoğu ziyaretleri çerçevesinde, Diyarbakır'dan sonra, Adıyaman'a da heyet gönderme kararı aldı.

Chp, art arda yaşanan terör saldırılarının ardından başlattığı Güneydoğu ziyaretleri çerçevesinde, Diyarbakır'dan sonra, Adıyaman'a da heyet gönderme kararı aldı. CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin başkanlığındaki heyetin Diyarbakır'da temaslarda bulunacağı 1 Ağustos Cumartesi günü, Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba başkanlığındaki ikinci bir heyet de Adıyaman'da temaslarda bulunacak. CHP Basın Birimi'nden yapılan açıklamaya göre Diyarbakır'a gidecek olan CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin'in başkanlığındaki heyette; Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu, Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Muğla Milletvekili Nurettin Demir ve İzmir Milletvekili Zeynep Altıok Akatlı yer alacak. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba başkanlığında aynı gün Adıyaman'a gidecek heyette ise İstanbul Milletvekilleri Eren Erdem ve Ali Şeker ile Ankara milletvekilleri Necati Yılmaz ve Şenal Sarıhan bulunacak. - Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Gürsel Tekin Diyarbakır Adıyaman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title