Haberler

Chelsea'nin Belalısı Salah

Basel'in Mısırlı sağ açığı, Londra ekibiyle oynadıkları maçları boş geçmiyor.

Murat Yakın yönetiminde Avrupa'da aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken İsviçre ekibi Basel'de sağ açık Mohamed Salah, performansıyla göz dolduruyor.

Chelsea maçında da takımına galibiyeti getiren golü atan Mısırlı oyuncu, Londra ekibine gol atmayı takıntı haline getirdi. Geçen sezon UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finale kadar çıkan Basel'in en önemli isimlerinden olan Salah, Chelsea ile oynana iki maçta bir gol atmayı başarmıştı. Maviler'le bu sezon Şampiyonlar Ligi gruplarında eşleşen İsviçre temsilcisi, rakibine yine sorun çıkarmayı başarırken Salah başroldeydi. 2-1 ve 1-0 kazandıkları iki maçta da ağları sarsmayı başaran Mısırlı oyuncu, Chelsea ağlarına toplamda 3 gol atmayı başardı.

Premier League ve Bundesliga peşinde

2012 yazında 2,5 milyon euroya Basel'e transfer olan 1992 doğumlu oyuncunun peşinde Premier Lig ve Bundesliga ekiplerinin bulunduğu biliniyor. Basel'in Saleh için kapıyı 12 milyon avrodan açması bekleniyor.

Mısır Milli Takımı'nın formasını 26 defa giyen Salah, bu sezon Basel formasıyla çıktığı 27 maçta 9 gol atıp, 6 asist yaptı.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Mohamed Salah Chelsea Londra Basel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title