Haberler

Cengiz Ünder'den Barcelona Paylaşımı: Geri Dönüşlerin Hastasıyız

Güncelleme:

Milli gururumuz Cengiz Ünder, Barcelonayı 3-0 yenerek yarı finale çıktıkları maçın ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu: Geri dönüşlerin hastasıyız.

UEFA Şampiyonlar Liginde Barcelona'yı 3-0 mağlup edip yarı finale kalan Roma'da milli oyuncumuz Cengiz Ünder'den maç sonu bir paylaşım geldi.

Roma'ya turu getiren Kostas Manolas'ın golünde kornerden asisti yapan Cengiz Ünder, galibiyetin ardından sosyal medya hesabından bir mesaj verdi.

"GERİ DÖNÜŞLERİN HASTASIYIZ"

Cengiz Ünder yaptığı paylaşımda karşılaşmadan fotoğraflar kullanıp ''Geri dönüşlerin hastasıyız'' mesajını yazdı.

İşte Cengiz Ünder'in maç sonundaki paylaşımı:

Cengiz Ünder'den Barcelona Paylaşımı: Geri Dönüşlerin Hastasıyız

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Cengiz Ünder Barcelona Roma Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

RVR:

Roma efsane oynadı dün. . Maçta seviye çok yüksekti. . Bizim liglerin bu yönetimlerle bu seviyelere gelmeleri çok zor. . Allah''tan şampiyonlar ligi var da gözümüz biraz futbol görüyor.

23
0
yanıtYanıtla
Arda turan:

Bundan öncelikle Cengiz ünder kardeşimi tebrik ediyorum. Yaşasın roma yaşasın Cengiz.... Barcelona beni takıma almamakla büyük hata etti. Ne derler alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste :)

16
4
yanıtYanıtla
YUSUF ÜNSAL:

YAPMA BE ARDA SEN HAGİ MİSİN SEN KİM BARCELONA KİM

yanıt4
yanıt0
Bay X:

Demekkşi ne miş Barcelona yenilene biliyormuş

4
4
yanıtYanıtla
Anıl:

U dönüşü yasaktır

1
4
yanıtYanıtla
Aslanbey:

Türkis dönüs

2
2
yanıtYanıtla
Argentina:

Keşke Arda da Roma da oynasaydı. Diskolar, lüx ev, tavla partileri, uçakla Türkiye seyahatleri, acunla takılmalar felan, arada gazeteci dövmeye kalkar, ben yetenekli topçusu felan derdi. Futbol oynamak mı. Futbol oynak derken

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title