Haberler

Çankırı Belediyesi'ni MHP Kazandı

Çankırı Belediyesi'ni MHP kazandıÇANKIRI - Çankırı'da kesin olmayan sonuçlara göre belediye başkanlığını yüzde 44,37 oyla kazanan MHP adayı İsmail Hakkı Esen ve partililer Milli İrade Meydanı'nda toplanarak kutlama yaptı.

Çankırı Belediyesi'ni MHP kazandı

ÇANKIRI - Çankırı'da kesin olmayan sonuçlara göre belediye başkanlığını yüzde 44,37 oyla kazanan MHP adayı İsmail Hakkı Esen ve partililer Milli İrade Meydanı'nda toplanarak kutlama yaptı.

Yapılan kutlamada Çankırı Belediyesinin çatısına MHP'nin parti bayrağı asıldı. MHP'den aday olan İsmail Hakkı Esen partililerine hitap etti. İsmail Hakkı Esen yaptığı konuşmada, "Tam 15 yıl oldu, bu tabloyu özlemiştik. Allah hepinizden razı olsun. 1 Aralık'ta yola çıktığımızda çoğu inanmamıştı bize. Ama ben inanmıştım. Bu seçimi alacağız demiştik, bazıları dalga geçmişti bizimle. Çünkü çok halisane bir niyetle yola çıktık. Beytülmala şehrül emin olacağız, diye yola çıktık. Allah'a nasıl inandıysak Kur'an'a nasıl inandıysak kazanacağımıza da o denli inandık. 15 yıl sonra kalenin burçlarına 3 hilali dikeceğimizi söyledik kaleden belediyeden sallandıracağımızı söyledik, inanmadılar. İnanmış Kürşat'ın 40 çerisi gibi çıktık yola sizlerle Çankırı'yla gönül birliği yaptık ortak akıl ortak kararla kazanacağız, dedik. Allah'a şükürler olsun bu tabloyu herkes görsün. İşte Çankırı'nın Çankırılı evlatları burada. Dedik ki rozeti çıkaracağız. Allah şahit olsun ki çıkaracağız. Ben ülkücü bir kardeşinizim. Ülkücülüğümden duruşumdan hiç taviz vermedim bugüne kadar. Ama dedik ki Çankırı milliyetçisi olacağız." dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

İsmail Hakkı Esen Çankırı MHP Haberler

Bakmadan Geçme

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ? Survivor All Star'da elenen yarışmacı kim oldu? Afrika çöl tozu Türkiye'ye geliyor 9-10 Mayıs: Çöl tozu hangi illere yağacak, kaç gün sürecek? Meteorolojiden Arabistan ve Afrika çöl tozu uyarısı! GELİNİM MUTFAKTA 9 MAYIS 2024 İZLE | Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, çeyrek altın aldı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 9 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 9 Mayıs 2024 Perşembe TV YAYIN AKIŞI: Televizyonda bugün neler var? Kanal D, Star TV, ATV, Show TV, TRT1, NOW TV MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128204 9 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Resmi Gazete bugün (9 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Okul müdürünü öldüren Iraklı öğrenciyi savundu! Sevan Nişanyan kimdir? Atatürk'e neden hakaret etti? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 9 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title