Haberler

Çakır'ı Aratmadı...

İngilizce Konuşan Bir Kişinin Kullandığı Rus Plakalı Siyah Mercedes ile Tiyatro İzlediği Okuldan Ayrıldı.

İNGİLİZCE KONUŞAN BİR KİŞİNİN KULLANDIĞI RUS PLAKALI SİYAH MERCEDES İLE TİYATRO İZLEDİĞİ OKULDAN AYRILDI.

Kurtlar Vadisi filmindeki 'Çakır' karakterini canlandıran ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, Mersin'de özel bir okulu ziyaretinde siyah gözlüğü, siyah takım elbisesi ve Rusya plakalı siyah mercedes marka otomobili ile oyundaki karakteri aratmadı. Öğrenciler, büyük ilgi gösterdikleri Kaynarca'yı kameralı cep telefonlarıyla takibe aldı.

Oktay Kaynarca, Mersin Özel Toros Anadolu Lisesi Tiyatro Grubu'nun sahnelediği 'Kızım evlenmek istiyor mu?' adlı oyunu izledi. Muzaffer İzgü'nün yazdığı, Aşık Veysel'in torunu tiyatro öğretmeni Yeliz Şatıroğlu'nun yönettiği oyunda, Kaynarca'nın kirvesi olduğu Süleyman Topçu da rol aldı. Lise birinci sınıf öğrencisi Topçu'nun rol yeteneği kirvesi Kaynarca tarafından alkışlandı. Kaynarca, oyun sonrası sahneye çıkıp, gençleri tebrik etti, onlara ayaküstü tiyatro dersi de verdi.

Okul bahçesinde alkışlanan Kaynarca, İngilizce konuştuğu bir kişinin kullandığı Rus plakalı mercedes marka siyah renkli otomobille okuldan ayrıldı. Öğrenciler, kameralı cep telefonlarıyla, Çakır karakterini aratmayan Kaynarca'yı görüntülemek için birbiriyle yarıştı.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title