Haberler

Büyükşehir'in Çiftçilere Yönelik Çalışmaları Devam Ediyor

Malatya’da ürün çeşitliliğini artırmak amacıyla çalışmalar yürüten ve Malatyalı üreticilere çeşitli tür ve cinsten fidan desteğinde bulunan Malatya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı üreticilere yönelik bilgilendirme çalışmalarına devam ediyor.

Malatya'da ürün çeşitliliğini artırmak amacıyla çalışmalar yürüten ve Malatyalı üreticilere çeşitli tür ve cinsten fidan desteğinde bulunan Malatya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı üreticilere yönelik bilgilendirme çalışmalarına devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı, Tarımsal Projeler Şube Müdürlüğü tarafından Arapgir ilçesinde "2017 Yılı Kış ve 2018 Yılı İlkbahar Dönemi Malatya İli Tarımsal Yayım ve Eğitim Programı" çalışmaları yapıldı. Tarımsal Projeler Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Arapgir ilçesine bağlı Şağıluşağı, Taşdibek, Tarhan ve Yeşilyayla mahallelerinde muhtarlar, çiftçiler ve hayvan üreticileri ile görüşülerek çalışmalar hakkında bilgiler aktarıldı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından hayvan üreticileri meralar ve yem bitki ekimi, çiftçiler ise toprak işleme, toprak analiz numunesi alma, gübreleme, sulama, budama, hasat etme, depolama, pazarlama, ilkbahar ve sonbahar zirai mücadele yöntemleri konularında ayrıntılı bir şekilde bilgilendirildi.

"Malatya İli Tarımsal Yayım ve Eğitim Programı" kapsamında; üreticilere yönelik bilgilendirme çalışmaların diğer ilçelerde de devam edeceği belirtildi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Arapgir Malatya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title