Haberler

Bursa Kent Konseyi’nin Silivri Çıkarması

Güncelleme:

Bursa Kent Konseyi Genel Sekreteri Enes Battal Keskin Ve Konsey Çalışanları, Bilgi Ve Deneyim Paylaşımı İçin Silivri Kent Konseyi'ni Ziyaret Etti.

Bursa Kent Konseyi Genel Sekreteri Enes Battal Keskin ve Bursa Kent Konseyi proje ofisi görevlileri, Silivri Kent Konseyi'ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Bursa Kent Konseyi Genel Sekreteri Enes Battal Keskin, Mayıs ayı içerisinde Bursa Kent Konseyi tarafından organize edilen Kent Konseyleri Sempozyumu'na ilçe kent konseylerinden sadece Silivri'nin bildiri sunduğunu ifade etti.

Sempozyumun ardından Silivri Kent Konseyi'nin çalışmalarını yerinde incelediklerini ifade eden Keskin, ziyarette kent konseyi çalışmaları ile ilgili karşılıklı bilgi alışverişinde bulunduklarını söyledi. Ayrıca Keskin, "Silivri Kent Konseyi Başkanı Kadir Baran ve Genel Sekreter Sema Kurt'a göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı çok teşekkür ediyorum. Kuruluş tarihleri çok eski olmamasına rağmen kısa zamanda ciddi yol kat ederek başarılı çalışmalar gerçekleştiriyorlar" dedi.

Silivri Kadın ve Gençlik Meclisi çalışmalarının da sunumunun yapıldığı toplantının ardından heyet, Silivri Kaymakamı Mesut Demirkol ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ı makamında ziyaret etti. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'dan sosyal belediyecilik çalışmaları çerçevesinde gerçekleştirdikleri gıda bankası, istihdam ve kariyer ofisi, mahalle evi, engelli ve yaşlı bakım merkezi gibi faaliyetleri hakkında bilgi alan heyet çalışmaları yerlerinde izledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title