Haberler

Burdur: Ceza İnfaz Kurumuna Bilgisayar Laboratuarı

Burdur E Tipi Kapalı Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda hükümlü ve tutuklulara yönelik bilgisayar laboratuvarı açıldı.

Burdur E Tipi Kapalı Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda hükümlü ve tutuklulara yönelik bilgisayar laboratuvarı açıldı.

Açılışını Vali M. Rasih Özbek'in eşi Zehra Özbek ve Başsavcı İbrahim Akbaş'ın eşi Fadim Akbaş'ın yaptığı törene, Vali M. Rasih Özbek, Başsavcı İbrahim Akbaş, Emniyet Müdürü Celal Aydoğan ve çok sayıda konuk katıldı. Burdur E Tipi Kapalı Açık Ceza İnfaz Kurumu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Türkiye İş Kurumu Burdur İl Müdürlüğü ile işbirliği yaparak, açılan bilgisayar laboratuarıyla tüm hükümlü ve tutuklulara 3 yıl içinde bilgisayar kursu vermeyi hedefliyor. Kurum Müdürü Halil Balta, yaptığı açıklamada 29 adet kurs açtıklarını, 21'inin tamamlanarak 304 kişinin kursu başarılı olarak tamamladığını, 3 kursun devam ettiğini ve 5 kursun daha açılacağı ifade etti.

Açılıştan sonra Burdur E Tipi Kapalı Açık İnfaz Kurumunu gezen Vali M. Rasih Özbek ve konuklar, çocuk koğuşuna giderek incelemelerde bulundu. Daha sonra Saç Bakım ve Kuaförlük Kursu'nun yapıldığı salona giden konuklar, burada hükümlü bayanlarla sohbet etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title