Haberler

Boyner Mağazaları'nın "Bir Kutlamadır Fotoğraf" Konulu Fotoğraf Yarışması

Boyner Mağazaları'nın 25. Kuruluş Yıldönümü Kutlamaları Çerçevesinde Fotoğraf Dergisi ile Birlikte Düzenlediği "Bir Kutlamadır Fotoğraf" Konulu Yarışmada Ödül Kazananlar, Boyner Maslak Mağazası Sergi Alanında Düzenlenen Törende Ödüllerine Kavuştu.

Boyner Mağazaları`nın 25. kuruluş yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Fotoğraf Dergisi ile birlikte düzenlediği ¨Bir Kutlamadır Fotoğraf¨ konulu yarışmada ödül kazananlar, Boyner Maslak Mağazası sergi alanında düzenlenen törende ödüllerine kavuştu.

Photo Digital Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Ömer Serkan Bakır; Fotoğraf Dergisi Yayın Yönetmeni Nadir Ede; Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü Öğretim Görevlisi Prof. Sabit Kalfagil; dünyaca ünlü fotoğraf sanatçıları İzzet Keribar; Halim Kulaksız; İbrahim Zaman ve Boyner Holding Yönetim Kurulu Murahhas Azası Cem Boyner gibi fotoğraf sanatına gönül vermiş işadamları, sanatçılar, yayıncılar ve akademisyenlerden oluşan seçici kurul; birinci, ikinci ve üçüncülük ödülü ve 3 adet mansiyon yanı sıra iki çalışmayı da İzzet Keribar ve İbrahim Zaman özel ödüllerine layık buldu.

Kazanan eser sahipleri, Boyner Holding Murahhas azası Cem Boyner, Boyner Mağazacılık Genel Müdürü Aslı Karadeniz ile jüri üyelerinin ellerinden ödüllerini aldılar. Yarışmada Uğurhan Betin, ¨Ahırkapı sokak çalgıcıları¨ isimli fotoğrafı ile birinci olurken, Mustafa Demirbaş, ¨Neşeliler¨ isimli fotoğrafı ile ikinci ve Ercan Arslan, ¨Baloncuklar¨ isimli fotoğrafı ile üçüncü oldu.

İlk üç dereceye giren yarışmacılar sırasıyla 4.000, 3.000 ve 2.000 bin YTL:`lik para ödülü kazandı. Yarışmaya katılan 1000 adet çalışmanın 55 tanesi de Boyner Maslak Mağazası sergi Alanında Kasım ayı sonuna kadar sergilenecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title