Haberler

Kenan Doğulu Bayramda Bodrumluları Çoşturdu

Güncelleme:

Türkiye'nin ilk ve tek yat kapasiteli marinası olan Palmarina Bodrum'da bayramın kapanış partisine Kenan Doğulu davet edildi.

Türkiye'nin ilk ve tek mega/giga yat kapasiteli marinası olmaktan öte sunduğu alışveriş, sosyal yaşam ve eğlence olanaklarıyla benzersiz bir yaşam merkezi olarak yenilenen Palmarina Bodrum'da bulunan Billionaire Club, benzersiz konseptiyle eğlenceye renk katmaya ve dünyaca ünlü starları ağırlamaya devam ediyor.

Bayram dönemi için İtalya'dan özel olarak gelen, renkli ve son derece eğlenceli robot şovların ve özel akrobasi gösterilerinin gerçekleştiği Billionaire Club Bodrum'da, bayram partilerinin kapanışını Türk pop müziğinin sevilen ismi Kenan Doğulu yaptı. Uzun yıllardır bir gece kulübünde sahne almayan Doğulu, 11 Ağustos Pazar akşamı verdiği unplugged konserle Billionaire Club için bir ayrıcalık yaptı. Bodrum'da, sevenleri ve Billionaire Club müdavimleri ile buluşan Kenan Doğulu, bu keyif dolu akşam ile unutulmaz bir bayram hediyesi verdi.

Ünlü İtalyan iş adamı Flavio Briatore'nin sahip olduğu, Türkiye'de ilk olarak The Istanbul Edition Hotel içerisinde açılan Billionaire Club ile İstanbul gece hayatına iddialı bir giriş yapmıştı. İstanbul'dan sonra kendine özgü eğlence tarzını Bodrum'a taşıyan Billionaire Club; en son teknoloji ses ve ışık sistemleri, İtalya'da özel olarak yaptırılan beyaz ve altın renklerin hakim olduğu tasarım ürünleri ve göz kamaştıran dekorasyonu ile Bodrum tutkunlarının gözde eğlence adresi olmaya devam ediyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kenan Doğulu Bodrum Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır?
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title