Haberler

Bingöl'de Trafik Kazası : 4 Ölü, 8 Yaralı

Bingöl'de bir minibüsünün şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybederken, 8 kişi yaralandı.

Bingöl'de bir minibüsünün şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybederken, 8 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Bingöl'den Karlıova ilçesine seyir halindeki Fahrettin Çağatay (50) idaresindeki 12 KM 0016 plakalı minibüs, Elmalı köyü bölgesinde virajı alamayarak şarampole uçtu. Meydana gelen kazada sürücü Fahrettin Çatatay, Faruk Keder (18), Mehmet Acar (50) ve Gurbet Baran (18) olay yerinde hayatını kaybederken; 8 kişi yaralandı. Olay yerine sevk edilen ambulanslarla Bingöl Devlet Hastanesi'ne getirilen yaralılar tedavi altına alınırken, kazada hayatını kaybeden 4 kişinin cenazesi ise morga kaldırıldı. Hastaneye akın ederek yakınlarının sağlık durumlarını öğrenmek isteyen hasta yakınları ile hastane güvenlik elamanları ile kısa süreli gerginlik yaşandı. Hastane görevlileri ile tartışan kazazede yakınları polislerce sakinleştirilirken, kaza ile ilgili soruşturmanın başlatıldığı belirtildi. - BİNGÖL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Acar Karlıova Elmalı Bingöl Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title