Haberler

Beyoğlu'nda 301. Madde Protestosu

Beyoğlu'nda Toplanan Bir Grup, Tck'nın 301. Maddesini Protesto Amacıyla Gösteri Yaptı. Ellerinde 301. Madde Karşıtı Pankartlarla Taksim Tramvay Durağının Önüne Gelen ve Çoğunluğu İnsan Hakları Derneği (İhd) Üyelerinden Oluşan Yaklaşık 40 Kişilik Grup, Buradan Galatasaray Yönüne Yürümek İstedi. Gr...

Beyoğlu`nda toplanan bir grup, TCK`nın 301. maddesini protesto amacıyla gösteri yaptı. Ellerinde 301. madde karşıtı pankartlarla Taksim tramvay durağının önüne gelen ve çoğunluğu İnsan Hakları Derneği (İHD) üyelerinden oluşan yaklaşık 40 kişilik grup, buradan Galatasaray yönüne yürümek istedi. Grubun önü İstiklal Caddesi girişinde çevik kuvvet ekiplerince kesildi. Polis yetkilileri, yürüyüşe izin verilmeyeceğini bildirdi. Bunun üzerine müzisyen Şanar Yurdatapan, basın açıklaması metnini okudu. Açıklamada, ¨301. madde ile demokrasi, insan hakları ve sivilleşmenin önüne geçildiği¨ savunuldu. Grup, açıklamanın ardından dağıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title