Haberler

Besyo'da Mezuniyet Töreni

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Yaşar Doğu Beden Eğitimi ve Spor Meslek Yüksekokulu'nda 269 öğrenci törenle mezun oldu.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Yaşar Doğu Beden Eğitimi ve Spor Meslek Yüksekokulu'nda (BESYO), 2012-2013 eğitim öğretim yılında mezun olan öğrenciler için mezuniyet töreni düzenlendi.

BESYO Spor Salonu'nda düzenlenen törende konuşan Rektör Vekili Prof. Dr. Hakan Leblebicioğlu, mezun olan öğrencilere başarılar diledi.

Çok heyecanlı bir gün yaşadıklarını belirten Leblebicioğlu, şunları dile getirdi:

"Zorlu yolculuğu dört yılın sonunda tamamladınız. Öncelikle sizleri kutluyorum ve başarılarınızın daha sonraki hayatınızda da devam etmesini diliyorum. Beden Eğitimi ve Spor Meslek Yüksekokulumuz ülkemizde, hatta uluslararası alanda baktığımızda son derece başarılı bir okul. Birçok alanda sizler bu başarıya ortak oldunuz. Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nin ismini hem ülkemizde hem de yurt dışında taşıdınız.  Bizler de bu başarılarınızdan gurur duyduk. Bunun için de sizlere ayrıca teşekkür ediyorum.  Başarılarınızdaki önemli bir pay da hocalarımızındır. Sizlerle birlikte bu zorlu yolculukta, müsabakalarda birlikte oldular, sizlere yardımcı oldular. Onlara da bu başarılardaki katkılarından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Tabi yetişmenizde önemli bir pay da bugün mezuniyet sevincimize ortak olan ve özveriyle sizi büyüten ailelerinizdir. Bundan sonraki yaşamınızda başarılar diliyorum. Yolunuz açık olsun."

Yaşar Doğu Spor Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Osman İmamoğlu ise,  okul olarak iyi özellikli insanlar yetiştirmeyi, eğitim, hizmet alanlarında çalışmalar yapmayı ve bunları toplum yararına sunmayı görev edindiklerini söyledi.

İmamoğlu, bu yıl Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü'nden 77, Antrenörlük Eğitimi Bölümü'nden 93 ve Spor Yöneticiliği Bölümü'nden 99 öğrencinin mezunr olduğunu belirtti..

Törende,  öğrencilerinin dans gösterisinin ardından Öğretmen Andı okundu. Daha sonra mezun olan 269 öğrenciye bitirme belgeleri verildi. - Samsun

Kaynak: AA / Yerel

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Yaşar Doğu İmamoğlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title