Haberler

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş: Kazanabileceğimiz Bir Maçtı

Güncelleme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş derbi sonrasında konuştu. Güneş, "Üzgünüz çünkü kazanabileceğimiz bir maçtı." dedi.

Spor Toto Süper Ligin 6. haftasında Fenerbahçe, taraftarı önünde Beşiktaş'ı konuk etti. Büyük heyecana sahne olan derbide Fenerbahçe ile Beşiktaş sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş maç sonunda mücadeleyi değerlendirdi.

"KAZANABİLECEĞİMİZ BİR MAÇTI"

Güneş, "Üzgünüz çünkü kazanabileceğimiz bir maçtı. Oyunu kapatarak başlayıp hızlı çıkmayı düşündük. İlk yarı oyunu kapattık ama çok az pozisyon vardı, daha iyi atak yapıp daha çok şans bulabilirdik. İkinci yarı daha iyi oynarken hücumda pozisyon bulamadık. Rakibin kanatlardan geleceğini biliyoruz, öyle bir gol yememiz onları oyuna ortak etti, hem moral hem seyirci desteği olarak avantaj yakalayabilirlerdi." dedi.

"CANER ERKİN 'HADİ BE' DEMİŞ, BİLMİYORUM"

Tecrübeli hoca, "Özellikle hücuma çıkarken çok kayıp yaptık, rakibin hücuma çıkarkenki boşluklarını değerlendiremedik.Gökhan yanıma geldiğinde top benden çıktı dedi, hakeme söyle değiştirsin demiştim, söyledi ama hakem kararını verdim herhalde dedi. Caner de hakeme "hadi be" demiş herhalde, ne demişse bilmiyorum, bana söylenen o. Gelirken içeri sinirliydi, o da bana söylemedi."diye konuştu.

"KAVGA OLMADAN MAÇI BİTİRDİK"

Güneş, "Aklı selim insanlar benim orada Fenerbahçe'ye edilen küfürü onaylamayacağımı bilir. Sahadaki oyuncular ve taraftarlar iyi cevap verdi. Yönetimi de ağırlamışlar. Gördüğüm tablo olarak güzel bir şekilde, beklenen kavga olmadan maçı bitirdik" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şenol Güneş Beşiktaş Spor Haberler

MHP lideri Bahçeli, Özgür Özel'i öve öve bitiremedi: CHP'ye yeni bir renk kattı

MHP lideri Bahçeli, Özgür Özel'i öve öve bitiremedi: CHP'ye yeni bir renk kattı

CHP lideri Özel, Erdoğan'a seslendi: Madem atamayacaktın, bu 1 milyon günahsızı niye okuttun?

CHP lideri Özel, Erdoğan'a seslendi: Madem atamayacaktın, bu 1 milyon günahsızı niye okuttun?

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan: Görüntüler 7 yıl öncesine ait, tamamıyla aile ortamı

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan: Görüntüler 7 yıl öncesine ait, tamamıyla aile ortamı

500

Yorumlar (15)

EN BÜYÜK BJK:

Senol günesle 10 yil daha kontrat yapilmali 25 yildir futbol izlerim senol günes bjk ya gelmis en kazanma hirsli teknik direktör ben parami alirim gerisi hikaye zihniyeti sayin senol güneste yok fanatik bir taraftar olarak yaziyorum senol günesle küme düsmek bile sereftir

10
5
yanıtYanıtla
yrydr:

maçı fenere e verecekler diye ağlaşan, şöyle asacaz böyle kesecez diye ortalıkta fink atan kestaneler, bu sefer de neymiş efenim hoca korkak oynattı bu yüzden kazanamadık diye ağlaşmakta. lan kimsiniz oğlum siz sözde avrupa fatihi taçsız, kupasız tiner kralları. hadi naş babanız G L T S R Y. . .

3
8
yanıtYanıtla
östersunds:

sizin babanız fetö ama gelmiş utanmadan boş yapıyorsunuz.

yanıt5
yanıt1
chco:

kralınız fetöden amerika köpeklik yapıyor gelmişsin babadan bağsediyon babaysanız akhisar 3 türkiye kupası caktıklarını unutmayın kadıköy gelin yine size cakacağız her zaman oldugu gibi )))))

yanıt5
yanıt0
HÜZÜN:

TAKIMI KORKAK OYNATIP YANLIŞ FUTBOLCU TERCİHLERİNLE RAKİBİN EKMEĞİNE YAĞ SÜRDÜN SAYIN HOCAM ARTIK GİTMELİSİN TAKINTILARINDAN VAZGEÇMELİSİN. . .

6
3
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

KUPA İADE EDEN ŞİKECİ 8TAŞ. BERABERE KALARAK ŞAMPİYONLUKTAN KOPMADI:)))

3
4
yanıtYanıtla
ABC İST:

TİNERCİLERRRRRRRRRRRRRRRRR

5
0
yanıtYanıtla
Kadıköy:

Adam kadıköyde feneri yenemeden ölecek ya. Yanarım ona yanarım. Sen 80 q7 yi alıp necip i koy sonrada yenemedim de. Biz de yedik. Her sene yenilmemeye çıkıyosun mertçe söylesene .bu sefer kafayı sardırmadın. Dümenci

3
0
yanıtYanıtla
babayaro:

Ufak bir iğne var kardeş, kavga olmadan bitirdik demiş. Bir tane daha yese senaryo hazırdı. Adamın korkaklıktan doğru düzgün pozisyonu yok.

yanıt0
yanıt0
YÜREKLİ TARAFTAR:

HOCAM BU SENE GENÇLER TRANFER EDİLDİ NERDELER ACABA, BU OĞUZHAN VE TOLGAY İYİ YEDEK OLUR, GÖZÜNÜ SEVEM ARTIK CESUR OL, ÖZELLİKLE OĞUZHANI YEDEK BIRAK, ATİBA KAÇ AYDIR OYNAMIYOR 36 YAŞINDA OĞUZHANHANDA DAHA İYİ MÜCADELE EDİYOR BANA, OĞUZHAN VE TOLGAYIN EKSTRA BİR ÖZELLİĞİNİ SÖYLEYİN

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title