Haberler

Beşiktaş, Küme Düşmeme Mücadelesi Veren Osmanlıspor'u Ateşe Attı: 3-2

Güncelleme:

Spor Toto Süper Ligde Beşiktaş, ligden düşmeme mücadelesi veren Osmanlıspor'u 3-2 mağlup etti.

Spor Toto Süper Ligde şampiyonluk şansını kaybeden Beşiktaş, Osmanlıspor'u deplasmanda 3-2 yenerek ilk 2 şansını son haftaya taşıdı. Osmanlıspor ise ligde kalma yolunda çok ağır bir darbe aldı.

Maça mutlak galibiyet hedefleyen Osmanlıspor iyi başladı. 4. dakikada Serdar ile gole yaklaşan başkent ekibi, 2 dakika sonra da golü buldu. 6. dakikada Lumanza'nın uzun pasında Medel'in arkasında topla buluşan Serdar Gürler, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ağlara gönderdi ve takımını öne geçirdi. İlk yarıda Beşiktaş da etkili olamayınca ev sahibi üstünlüğünü korudu.

MUSTAFA PEKTEMEK GÖĞSÜYLE GOL ATTI

2. yarıya fırtına gibi giren ise konuk Beşiktaş oldu. 47. dakikada Sol kanattan gelişen atakta Lens içeri çevirdi, son olarak müdahale eden Anıl topu kendi ağlarına gönderdi ve skora denge geldi. Beşiktaş 3 dakika sonra da öne geçmeyi başardı. Oğuzhan'ın ortasına Karcemarkas'tan önce göğsüyle dokunan Mustafa Pektemek takımını öne geçirdi.

SERDAR GÜRLER TAKIMINI AYAKTA TUTMAYA ÇALIŞTI

Ancak ligde kalmak için mutlaka kazanmak zorunda olan Osmanlıspor'un pes etmeye niyeti yoktu. 56. dakikada sağ kanattan yapılan ortayı Vida sektirdi. Serdar Gürler harika bir röveşata ile skora bir kez daha dengeyi getirdi. Serdar böylece iç sahada Osmanlıspor'un attığı 15 golün 11'ine etki etmiş oldu.

80. dakikada siyah beyazlılar bir kez daha öne geçti. Gökhan Gönül'ün ortasında sonradan oyuna giren Love kafayla topu ağlara gönderdi ve skor 3-2'ye geldi.

AKHİSAR PUAN ALIRSA OSMANLISPOR DÜŞECEK

Maçı da bu skorla kazanan Beşiktaş, 68 puana yükselerek Şampiyonlar Ligi şansını son maça taşıdı. Osmanlıspor ise 33 puanda kaldı. Akhisar Kayseri'den 1 puan alırsa Başkent ekibi son hafta öncesinde Spor Toto Süper Lige veda edecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Pektemek Serdar Gürler Beşiktaş Akhisar Spor Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (10)

vardar ovası:

TFF önceden şampiyonu belirledi. Beşiktaşın kadrosunun yarısı yok öyle olduğu halede bile deplasmanda kazandı. Ne kadar geniş ve sağlam bir kadro. Fenevbahçe ligde 2. sırada. düşünün ligimizin kalitesizliğini. Fenev kadrosu göztepeden kayseriden sivastan iyi değil. Fenevin yeri 7. -8. Sıra.

9
12
yanıtYanıtla
hahahahah:

şanpiyon 8taş len

yanıt4
yanıt3
FENER MAĞDURU:

Fener orantısız güç kullanır, ağızda diş bırakmaz, r harflerini söyletmez.

yanıt4
yanıt4
bu sezonun özeti sonunun:

Osmanlı düşer, bolu çıkar. Gs şampiyon olur, FB ikinci olur, başakşehir üçüncü, bjk dördüncü olur.

8
3
yanıtYanıtla
sadakat:

karganın şampiyon olmasında 2 sene yatarsan gün olur devran döner küme düşmeye oynarsın yattığın karga sayesinde düşüyorsun lig 34 hafta son 5 hafta değil

1
3
yanıtYanıtla
şimal:

gençlerbirliği düştü. . ankaragücünü ise darmadağın edip kendince ankaraspora destek verene kapak olsun

2
0
yanıtYanıtla
alikoo:

kurgulanmış bir ligden beklenti yapmayın. .

1
0
yanıtYanıtla
Emre emre:

Besiktas osmanli atsin diye ugrasti ama olmadi kaleye bile atmadik bu mac 5 6 -2 falan biterdi keske kalsa ligde

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı YazınDOLUNAY:

Liğin dibi niye karışsın , planlanmış, programlanmış bir lig, Ankaragücü çıkacak, çıktı zaten iki Ankara takımı osmanlı spor ve gençler birliği küme düşecek bu kadar basit, ülkemizde temiz olan birşey varmı?Sivas Alanya maçı ülke futbolunun kirlenmişliğinin bir örneğidir sivassporun yaptığı değişiklikler adeta Alanya spor müsabakasın berabere bitmesi için özellikle yapılmış değişijkliklerdir samet Aybaba diyorki;Sosyal medyayla anlaşamıyorum, Ne tesadüf Sosyal medyada seni anlamakta zorluk çekiyor .

0
0
yanıtYanıtla
Cimbom:

Güzel oldu güzel...bu Osmanlı çok bile ligde kaldı.besiktasin hakkını yediler.ayiptir günahtır.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title