Haberler

Başkan Ürgüp'e Kadın Derneklerinden Ziyaret

"8 Mart Dünya Kadınlar Günü" etkinlikleri kapsamında kadın dernekleri ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zafer Yıldırım Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ü makamında ziyaret etti.8 Mart Dünya Kadınlar Gününün büyük öneme sahip olduğunu belirten...

"8 Mart Dünya Kadınlar Günü" etkinlikleri kapsamında kadın dernekleri ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zafer Yıldırım Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ü makamında ziyaret etti.

8 Mart Dünya Kadınlar Gününün büyük öneme sahip olduğunu belirten Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, "Bu hafta içerisinde bütün gündem kadın haklarıyla ilgili, hanımlar cemiyetimizin içerisinde olması gerektiği yerde mi? Bununla ilgili meseleler konuşuluyor. Bu bir kazançtır. Hanımlar her zaman cemiyetin en temel iki unsurundan birisidir. Allah dünyayı kadın ve erkekten yaratmış tabi her iki cinsinde hakları, vazifeler var. Haklarımızı ve vazifelerimizi iyi bilmek durumundayız. Bu vesileyle 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüzü kutluyorum. Yüzünüzün şu anda olduğu gibi gülerek bundan sonrada nicelerini kutlamanızı dilerim" ifadelerini kullandı.

Erkeklerde destek verip onları yönlendirip cemiyet içerisindeki birlikteliği ve ahengi sağlamanın önemine de değinen Başkan Ürgüp, "Farklı görüşlerden farklı düşüncelerden oluşan bir yapıda, başı açık başı kapalı ayrımı olmadan birlikteyiz. Olması gereken tablo budur. Aranızda herkesin birbirine saygı gösterdiği birbirini sevdiği birlik ortamı mevcut birlikteliğinizi de kutlarım" dedi. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sivas Ürgüp Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title