Haberler

Başkan Tiryaki, Öğretmen ve Öğrencilerle Buluştu

Altındağ'daki Okullara Rutin Ziyaretler Düzenleyen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Bugün Belediye Başkan Yardımcısı Yunus Keleş'le Birlikte Telsizler İlköğretim Okulu'nu Ziyaret Ederek, Öğretmen ve Öğrencilerle Buluştu.

Altındağ'daki okullara rutin ziyaretler düzenleyen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, bugün Belediye Başkan Yardımcısı Yunus Keleş'le birlikte Telsizler İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilerle buluştu.

İlköğretim dördüncü ve beşinci sınıflarda okuyan 300 öğrenciye yaz tatilinde çalışmaları için eğitsel kitap hediye eden Tiryaki, ayrıca diğer öğrencilere de diş fırçası ve diş macunu dağıttı. Başkan Tiryaki, okula ayrıca temizlik malzemesi yardımı da yaptı. Yaklaşık 2 saat boyunca öğretmenlerle sohbet eden ve gerek okulun gerek bölgenin ihtiyaçları hakkında bilgi alan Başkan Tiryaki, Altındağ Belediyesi'nin yerel yönetimler arasında bütçesi oranında milli eğitim camiasına en çok katkı yapan belediye

olduğunu da vurguladı.

"Öğrencilerimize daha sağlıklı ve temiz öğretim yuvaları sunmak önceliklerimiz arasında" diyen Başkan Tiryaki, "Geçtiğimiz yıl ve ondan önceki yıl, yaz tatili döneminde bölgedeki okulların tadilat ve tamirat işlerini yaptık. Bu yıl da aynı amaca hizmet etmek üzere bir trilyonluk ihale açıyoruz. Yeni eğitim öğretim yılı başlamadan okullarımızın eksiklerini tamamlamak ve öğrencilerimize daha sağlıklı ve temiz öğretim yuvaları sunmak önceliklerimiz arasında" dedi.

(BK-MAY-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title