Haberler

Başkan Atay, 10 Kasım programına katıldı

Güncelleme:

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün 82. ölüm yıldönümü kapsamında, Aydın Valiliği önünde Atatürk Anıtı'na çelenk sunma ve 10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni düzenlendi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün 82. ölüm yıldönümü kapsamında, Aydın Valiliği önünde Atatürk Anıtı'na çelenk sunma ve 10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni düzenlendi. Protokol üyelerinin yanı sıra vatandaşların da ilgi gösterdiği törene, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay da katıldı.

Aydın Valiliği önünde Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni ile başlayan programda, Mustafa Kemal Atatürk'ün kendi sesinden 10. Yıl Nutku dinletildi. Saat 09.05'te ise, siren sesleriyle birlikte Ulu Önder'e saygı duruşunda bulunuldu. İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam eden program, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ve Aydın Valisi Hüseyin Aksoy tarafından il genelindeki okullarda gerçekleştirilen 10 Kasım temalı; şiir, kompozisyon ve resim gibi dallarda yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediye takdim edilmesiyle son buldu.

Yaşar'ın okuduğu şiir Başkan Atay'ı duygulandırdı

Atatürk'ü Anma Programı'nda Aydın Yüksel Yalova Güzel Sanatlar Lisesi 12. Sınıf Müzik Bölümü öğrencisi Efsane Yaşar, Ümit Yaşar Oğuzcan'a ait 'Mustafa Kemal'i Düşünüyorum' adlı şiiri okudu. Şiiri okurken gözyaşlarını tutamayan Efsane Yaşar'ın Atatürk'e olan içten sevgisi Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay'ı çok etkiledi. Törenin ardından Yaşar'la sohbet eden Atay, "Şiiri o kadar içten okudun ki sesinin tonunda bile Atatürk'e olan sevgini görebiliyoruz. Bu beni derinden etkiledi. Efeler Belediyesi olarak çok yakında Kitap Kafe'yi hizmete açacağız. Kitap Kafe açılışımıza katılarak, orada şiir okumanı çok isterim" diyerek, Yaşar'ı açılışa davet etti.

Belediye personeli Atatürk'ü andı

Efeler Belediyesi personeli, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ölümünün 82. yılında Efeler Belediye Hizmet Binası önünde gerçekleşen törende andı.

Efeler Belediye Başkan Yardımcısı, birim amirleri ve personelin katıldığı törende saat 09.05'te siren sesleriyle birlikte Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı okundu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk 10 Kasım Efeler Aydın Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title