Haberler

Başbakan Davutoğlu, İstanbul'a Gitti

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu'nun vatandaşlarla selamlaşması- Davutoğlu'nun helikoptere yürümesi- Vatandaşların telefonla görüntü alması- Helikopterin kalkışı Başbakan Davutoğlu İstanbul'a gitti Başbakan Ahmet Davutoğlu, helikopterle saat 22.10'da İstanbul'a gitti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu'nun vatandaşlarla selamlaşması- Davutoğlu'nun helikoptere yürümesi- Vatandaşların telefonla görüntü alması- Helikopterin kalkışı Başbakan Davutoğlu İstanbul'a gitti Başbakan Ahmet Davutoğlu, helikopterle saat 22.10'da İstanbul'a gitti. Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ile Gebze ilçesinden seçim otobüsüyle Darıca ilçesine hareket etti. Yol boyunca eşi Sare Davutoğlu ile vatandaşları selamlayan Davutoğlu, vatandaşlara oyuncak ve satranç takımı dağıttı, kucağına aldığı bir çocuğu sevdi. Darıca ilçesindeki Nene Hatun Stadı'ndan helikopterle İstanbul'a hareket eden Davutoğlu'na eşi Sare Davutoğlu da eşlik etti. Davutoğlu'nu, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu uğurladı.

Kaynak: AA / Spor

Ahmet Davutoğlu Sare Davutoğlu Fikri Işık İstanbul Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title