Haberler

Davutoğlu Engelli Kadının Okuduğu Şiiri Gözleri Dolarak Dinledi

Güncelleme:

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ak Parti Genel Merkezi'nde Engelsiz Türkiye Platformu Sergisi'nin açılışını yaptı. Burada engelli vatandaşın şiirini dinleyen Davutoğlu'nun gözleri doldu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ak Parti Genel Merkezi'nde Engelsiz Türkiye Platformu Sergisi'nin açılışını yaptı. Açılıştan önce, 27 yıl dört duvar arasında yaşadığını, balkonda bir karınca ile arkadaş olduğunu söyledikten sonra şiir okuyan engelli kadını, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve beraberindekiler gözleri dolarak dinledi.

"SENİN BİZE ÖĞRETTİĞİN ŞEY KİTAPLARA ANSİKLOPEDİLERE SIĞMAZ"

Başbakan Ahmet Davutoğlu, şiir okuyan engelli kadın ile yaptığı kısa konuşmada, "Şu 15 dakika içinde senin bize öğrettiğin şey, kitaplara, ansiklopedilere sığmaz. Hepimize insanlığı, kendisi ile barışık olmanın'Anlattıkların Bana neyi hatırlattı biliyor musun? Yunus Emre'yi. Herkes yürüyebilir ama engin yürekli olamaz" dedi.

"BU ENGEL BİZE ALLAH'TAN GELEN BİR MİSAFİR"

Başbakan Davutoğlu'nun bu sözleri üzerine engelli kadın, "Bu engel bize Allah'tan gelen bir misafir. Nasıl ev sahipleri eve gelen misafiri ağırlamaya çalışıyorsa ben de engelimi en iyi şekilde ağırlamaya çalışıyorum" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Davutoğlu Türkiye Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler?
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500

Yorumlar (60)

asgari ucretmobilWeb@haberler.com:

Aglayarak Türkiye nin anasini aglattiz be yeter artik

32
12
yanıtYanıtla
SelammobilWeb@haberler.com:

Asıl meydanlarda söylediği yalana ağlasın.. Azap feci olacak

38
6
yanıtYanıtla
£¥ SON MOHIKAN ¥€mobilWeb@haberler.com:

Oooooo. Secim yaklastiiii. Artik. duygusallik zamani KUCUK EMRAHTA COK AGLAFI FILIMLERDE. VE BIRCOK INSANI AGLATTI. SIMDIYSE FILIMLERDEKI ACILARIN COCUGUNU ROLUNU. EVLADINA GERCEK HAYATTA OYNATIYO. BILMEM ANLATA BILDIMMI. 301 MADENCI icin bir tanesinin gozunden yas geldimi hepsinin karisi cocugu anasi babasi aglArken

40
0
yanıtYanıtla
yeni türkiye böyle:

gidipte somada ağlasaydınız oy kapardınız ohhhh. halk sizi iyi görüyor artık. dün evreni bugünde somayı es geçtiniz. tarih unutmayacak bizde

35
2
yanıtYanıtla
İskender büyükMobil-IOS:

Hayatın şov be serok ahmet

30
5
yanıtYanıtla
hakimmobilWeb@haberler.com:

Duygusal basbakanim

9
20
yanıtYanıtla
analiz:

uzun adama özeniyor olmuyor arınca özeniyor hiç olmuyor sen bırak bu işi hocalığa devam et en iyisi:)

19
7
yanıtYanıtla
misafir:

inşallah 8 haziran sabahı gerçek göz yaşı dükersin yapmacık adam

18
4
yanıtYanıtla
demo..1mobilWeb@haberler.com:

Hahaha bunlarin aglayani hep varki..duygu sömürüsü din sömürüsü. Aglayan adamlari hep var..

19
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

binlerce gencimizi şehit eden apo ile masaaya oturdunuz nagehan diyor seçimden sonra serbest aglayacaksan ihanetine agla

13
6
yanıtYanıtla
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title