Haberler

    Barcelona'nın En Büyük Takipçisi Türkiye

    Katalan ekibi, küresel marka olarak kendisini en çok takip eden ülkenin Türkiye olduğunu duyurdu.

    Barcelona Kulübü, küresel marka olarak dünyada kendisini en çok takip eden ülkelerin Türkiye, ABD, Brezilya, Çin, Japonya ve Meksika olduğunu açıkladı.

    Barcelona tarafından eylül ayında özel bir araştırma şirketine yaptırılan ankete göre, küresel anlamda Barcelona için Türkiye'nin özel bir yeri olduğu görüldü. Tüm dünyada toplam 12 bin 400 kişiyle yapılan ankette, Barcelona Kulübü'nü tanıma ve izleme bakımından alınan ortalamada Türkiye %70 ile ilk sırada yer aldı.

    Katalonya (%82) bölgesinin ardından dünyada Barcelona'yı en fazla takip eden yer olan Türkiye'nin; Brezilya (%65), Meksika, (%57), Çin (%57) ve İspanya'nın (%48) önünde yer alması dikkati çekti.

    Ayrıca Barcelona Kulübü'nün dünyadaki kadın takipçilerinde Hindistan (%44) ve Çin'den (%42) sonra 3. sırada Türkiye yer aldı.

    Söz konusu araştırmada , , , , , , , Los Angeles Lakers, Chicago Bulls, New York Yankees ve All Blacks gibi önemli spor kulüpleriyle kıyaslama yapıldığında Barcelona'nın dünyada en çok takip edilen kulüp olduğu ileri sürüldü.

    Aynı başlıkta

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Çin Halk Cumhuriyeti Barcelona Türkiye Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title