Haberler

Bandırma Kuşcenneti Festivali Komitesi'nden Değerlendirme

Balıkesir'in Bandırma Belediyesi Festival Komitesi Üyeleri, 1-10 Haziran 2007 Tarihleri Arasında Düzenlenen 19.uluslararası Kuşcenneti Festivali'nin Değerlendirmesini Yaptılar.

Balıkesir'in Bandırma Belediyesi Festival Komitesi üyeleri, 1-10 Haziran 2007 tarihleri arasında düzenlenen 19.Uluslararası Kuşcenneti Festivali'nin değerlendirmesini yaptılar.

Bandırma Belediyesi'nde düzenlenen basın toplantısına Festival Komitesi Genel Sekreteri Zeki Ersin, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Aslaner, meclis üyesi Eşref Kasapoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Demirhan katıldı. Komite adına konuşan Genel Sekreter Zeki Ersin, 9 gün süren festivalin başarılı geçtiğini ve düzenledikleri etkinliklerle her kesime hitap edildiğini söyledi. Festivalin sponsorların desteğiyle birlikte 300 bin YTL civarında bir maliyetle gerçekleştiğini belirten Ersin, "İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği etkinlikler de festivale renk kattı. Konserler, gösteriler, tiyatro gibi çok sayıda etkinlik düzenlendi. Festivalin uluslararası ayağının eksik kaldığı yönündeki eleştiriler bir anlamda doğru. Bir bölgenin uluslararası boyutta festival yapabilmesi için o bögledeki tüm alt ve üst yapı çalışmalarının tamamlanmış olması gerekir. Biz komite olarak böyle birşeyi uygun görmedik. Ancak gelecek senelerde festivalin bu boyutu önde tutulacak. Festivalin son gecesinde yaşanan olay bizi üzdü. Hangi kesimden olursa olsun hiç farketmez, sorumluluk makamında olanlar, siyasetin içindekiler 2 kat daha fazla duyarlı olmalılar. Biz siyasiler ağzından çıkan sözlere dikkat etmeliyiz. Sonradan özür dilemek zorunda kalacak sözler söylememeliyiz. Biz komite olarak yaşanan bu olaydan dolayı halkımızdan özür diliyoruz" dedi.

(MEY)

13.06.2007 16:49 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

FETÖ operasyonunda 544 gözaltı! Şüphelilerin çoğu ByLock kullanıcısı çıktı

FETÖ operasyonunda 544 gözaltı! Şüphelilerin çoğu ByLock kullanıcısı çıktı

Bahçeli, Eurovision 2024'ün şampiyonuna demediğini bırakmadı

Bahçeli, Eurovision 2024'ün şampiyonuna demediğini bırakmadı

Miçotakis'in 'Terör örgütü' çıkışına müdahale eden Erdoğan'ın Hamas mesajı dünya basınında gündem oldu

Miçotakis'in "Terör örgütü" çıkışına müdahale eden Erdoğan'ın Hamas mesajı dünya basınında gündem oldu

Bakmadan Geçme

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title