Haberler

Balıkesir: Yıldız Tilbe Konserinde Olay

Balıkesir'in Altınoluk İlçesi'nde gerçekleştirilen Yıldız Tilbe konserinde olay çıktı.

Balıkesir'in Altınoluk İlçesi'nde gerçekleştirilen Yıldız Tilbe konserinde olay çıktı.

Altınoluk Amfi Tiyatro'da gerçekleştirilen konserin bilet fiyatlarının 30 ile 20 YTL olması ilgiyi azalttı. Bu sırada konser veren Yıldız Tilbe'nin amfi tiyatroda boş alana şarkılarını söylemesini görüntülemek isteyen basın mensupları ile organizatör ve korumalar arasında tartışmalar çıktı. Vatandaşların sahne kenarına gelip resim çekmelerini engelleyen korumalar, görev yapan gazetecilerle de sık sık tartıştı. Her çekime müdahale eden organizatör, konserin sonlarına doğru dış kapıda bekleyen seyircilerin ücretsiz olarak içeriye girmek istemelerini görüntüleyen basın mensuplarının kameralarına vurdu. Bu sırada İHA muhabirinin kamerası, kazayla Show TV Balıkesir muhabiri Canfeda Eser'in burnuna geldi. Bir süre fenalık geçiren Eser ve arkadaşları, görevlilerle yaptıkları uzun bir münakaşadan sonra konseri terk etti.

Yıldız Tilbe'nin ısrarlı olarak "Konserin sonundayız, kapıyı açın" demesine rağmen, mikrofona gelen organizatörün kapıyı açtırmayacağını söylemesi seyircileri çileden çıkardı. Bu arada izleyicilere 2 saat boyunca konser veren Yıldız Tilbe, yorgun olduğunu belirterek, sahnede seyircilerden birine sırtına masaj yaptırdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title