Haberler

Bakan Gönül'den Tutuklanma Yorumu: Keşke Bunlar Olmasaydı (2)

Bakan GÖNÜL'DEN TUTUKLANMA YORUMU.

Bakan GÖNÜL'DEN TUTUKLANMA YORUMU: KEŞKE BUNLAR OLMASAYDI (2)

BAKAN GÖNÜL: SEÇİM DÖNEMİ HERŞEY ORTALIKTA KONUŞULUYOR

Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül seçim gezisine Patara Antik Şehri'nin düzenlenmesi çalışmalarını yerinde izleyerek devam etti.

Kazı ve yapılandırma çalışmalarını yerinde izleyen Bakan Gönül, çalışmaların koordinatörlüğünü yürüten Akdeniz Üniversitesi Öğretim Üyesi Havva Işık'tan bilgi aldı. Bakan Gönül daha sonra Patara Beldesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Ak Parti hükümetinin bu güne kadar 5 seçim geçirdiğini ve kendisini vatandaşa ispatladığını söyleyen Gönül, "Biz göreve geldiğimizde TOKİ 41 bin konut yapmıştı. Bugün ise TOKİ'nin tamamladığı konut sayısı 480 bin. Okul kitapları her sene sorun olurken bizim hükümetimizde çocuklar sene başında sıralarında buluyorlar. Yıllardır hükümete gelememiş insanlar da asılsız vaatlerde bulunuyorlar. Biz askerliği kaldırmayı, 600 Lira para vermeyi vaat etmiyoruz. Tutabileceğimiz sözleri veriyoruz" dedi.

Bakan Gönül daha sonra sırasıyla Çavdar Köyü, Çay Köyü, Üzümlü Köyü ve Kalkan'da vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Antalya'nın sorunları için her kesimin elini taşın altına koyması gerektiğini belirten Bakan Gönül, "Seçim dönemi her şeyin ortalıkta konuşulduğu bir dönem. Ancak seçim sonrası Antalya'nın iyiliği için birlikte çalışılması gerekir" dedi. Vecdi Gönül Antalya turunu CHP'li Kalkan Belediye Başkanı Ömer Saim Karakurt'u makamında ziyaret ederek tamamladı. - Antalya / Kas

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title