Haberler

Bakan Eroğlu : "Türkiye'nin Hiçbir Şehrini Susuz Bırakmayacağız"

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "81 ille ilgili planlama çalışmaları yaptığımız için kuraklıkla ilgili olarak herhangi bir sıkıntı çekilmeyecek.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "81 ille ilgili planlama çalışmaları yaptığımız için kuraklıkla ilgili olarak herhangi bir sıkıntı çekilmeyecek. Türkiye'nin hiçbir şehrini susuz bırakmayacağız." dedi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı makamında ziyaret eden Bakan Eroğlu, Yılmaz'dan belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Bakan Eroğlu, bakanlık olarak Bolu'ya yapılan ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili bilgi vererek, Bolu'nun doğa turizmi anlamında daha iyi tanınması için geniş kapsamlı Mart ayı içerisinde bir çalıştay gerçekleştireceklerini söyledi.

Bir basın mensubunun Türkiye'de bulunan barajların doluluk oranları ne durumda? sorusu üzerine Bakan Eroğlu, "İçme suyu barajlarında doluluk oranları şuanda yüzde 40'a yükseldi. Yağışlar devam ediyor. İnşallah bu haftada yağışlar devam edecek. Dolayısı ile herhangi bir mesele yok." diye konuştu.

Bakan Eroğlu, 2017 yılında 44 yılın en kurak yılının yaşanıldığını hatırlatarak, "Ama bizim tedbirlerimiz var. 81 ille ilgili planlama çalışmaları yaptığımız için kuraklıkla ilgili olarak herhangi bir sıkıntı çekilmeyecek. Türkiye'nin hiç bir şehrini susuz bırakmayacağız." dedi.

Daha sonra Belediye Başkanı Yılmaz tarafından Bakan Eroğlu'na hediye takdim edildi.

Belediye ziyaretinin ardından Bakan Eroğlu, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay'ı makamında ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanlığı binasında toplantı salonunda partililerle bir araya gelen Bakan Eroğlu, il, ilçe ve belde belediye başkanlarına ve partililere bakanlığının Bolu'ya yaptığı yatırımlarla ilgili bilgi verdi.

2019 yılında yapılacak olan seçimlerin ülke için çok önemli olduğuna değinen Bakan Eroğlu, partililerden herkesi kucaklamalarını istedi.

Kaynak: AA / Güncel

Alaaddin Yılmaz Veysel Eroğlu Türkiye Bolu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title