Haberler

Bakan Çiçek Amasya'da

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Her Cumhurbaşkanlığı Seçimi Öncesi Türkiye'de Bir Sancı Yaşandığını, Bunun Önüne Geçmek İstediklerini Söyledi.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, her cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi Türkiye'de bir sancı yaşandığını, bunun önüne geçmek istediklerini söyledi.

Amasya Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenen AK Parti İl Divan Toplantısı öncesinde belediyeyi ziyaret eden Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek'e, Belediye Başkanı İsmet Özarslan, Amasya Tamimi'nin yazılı olduğu rölyef ve içerisinde çeşitli hediyelerin bulunduğu bir sandık hediye etti. Cemil Çiçek'e hediye edilen sandığın içerisinden nazar boncuğu çıktı.

Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenen İl Divan Toplantısı'na katılan Cemil Çiçek, toplantı salonuna girişte AK Parti Amasya Milletvekili Avni Erdemir ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Yıldız tarafından karşılandı. Toplantıda yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile birlikte Strazburg'da yapılan toplantıya katıldığını söyleyen Cemil Çiçek, önceki Türkiye ile bugünkü Türkiye arasındaki farkı görmemenin mümkün olmadığını söyledi. Cemil Çiçek, "Türkiye'de Kıbrıs için çok nutuk çekildi, toplantılar

yapıldı. Ömrümün yarısı Kıbrıs için miting yapmakla geçti. Kıbrıs davasında 1974'den bu yana en büyük hizmeti bu hükümet yaptı. Kıbrıs davasında en büyük hizmeti AK Parti yaptı. Adaya sıkışmış, Avrupa Konseyi'nde Kıbrıs meselesi konuşulduğunda KKTC'nin temsilcilerinin Avrupa Konseyi'nin kantininden içeriye giremediğini çok iyi biliyoruz. Rum milletvekilleri içeride kendi davalarını çatır çatır anlatırlar, KKTC milletvekilleri kale arkasından seyrederdi. Sadece Türk milletvekilleri konuşur, sağında

kendisini, solunda kendisini görürdü. Onun dışında destekleyen yoktu. Bugün geldiğimiz nokta öyle değil. O binanın içerisinde KKTC'nin bir temsilciliği var" dedi.

Her cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde Türkiye'de sancılı bir dönemin yaşandığını söyleyen Cemil Çiçek, "Cumhurbaşkanı halk seçsin. Niye? Seçmesi gerekli çünkü. Cumhurbaşkanı halk demek, halkın cumhurbaşkanı seçmesinin neresini yanlış ve eksik? Kaldı ki bütün dünyada da cumhurbaşkanları ya halk tarafından seçilir ya meclis tarafından. Her cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde Türkiye'de bir sancı başlıyor. Karın ağrısı başlıyor. 1 yıl evvelden başlıyor. Geçmişte de bunun örnekleri var. 1989 Turgut Özal

Cumhurbaşkanlığı'na aday oldu CHP Meclis'ten ayrıldı. CHP başladı 'İstemezuk da istemezuk'. Hatırlarsanız CHP yine 1 yıl öncesinden başladı. Yine 'istemezuk da istemezuk' diye devam ediyor" diye konuştu.

(DY-SA-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title