Haberler

Bahşiş Dehşetini Yaşayan Gelin: Sonu Bu Olmamalıydı

Güncelleme:

İstanbul'da düğün günü eşini bahşiş teröristlerine kurban veren Sevda gelin ilk kez konuştu. Acılı gelin, sözleriyle Türkiye'nin yüreğine ateş düşürdü.

Geçtiğimiz haftalarda İstanbul, Bahçelievler'de düğün günü bahşiş teröristleri tarafından kolu arabaya sıkıştırılarak 300 metre sürüklenip öldürülen Aziz damadın eşi Sevda gelin ilk kez Shov Haber'e konuştu.

Sevda Gelin, "Biz hayallerimiz, umutlarımız vardı. Sonu böyle olmamalıydı." diyerek göz yaşlarına boğuldu ve Türkiye'nin yüreğine ateş düşürdü.

YÜREKLERE ATEŞ DÜŞÜRDÜ

Sevda gelin, "Ben beyaz gelinlikle düğün salonuna gireceğim yere hastaneye gittim. Morga gittim. Böyle bitmemeliydi. Sonu bu olmamalıydı. düşüncelerimiz ve hayallerimiz çok farklıydı." dedi.

"BİZDEN HARAÇ İSTEDİLER"

Sevda Gelin, "Onlar bizden bahşiş değil haraç istediler. Pazartesi sabahı Bodrum'a balayına gidecektik. Ondan sonrasında bir sürü hayalimiz vardı. Her şey bitti yani. Onun kolunun sıkıştığını, sürüklendiğini gördüğümde sağımda solumda hiçbir şey yoktu. Boşluğa düştüm. Koşarak gittiğini gördüm sonrasını hatırlamıyorum zaten." ifadelerini kullandı.

"BEN AZİZ'E YANIYORUM"

Artık kendinden vazgeçtiğini söyleyen Sevda gelin, "Aziz istediği hiçbir şeyi yapamadı ben ona yanıyorum. Evin herşeyiyle Aziz ilgilenmişti. Para alamadıkları için Aziz'i öldürdüler. Daha öncesinde vermiştik oysa ki." diye konuştu.

"KOLUNU SIKIŞTIRDILAR..."

Sevda gelin, "Eniştem arabadan çıktı 'Siz salona gidin ben bunları göndereceğim.' dedi. Aziz çıktı arabadan sonra ben çıktım. Sonra Aziz küfürü duydu. Çocuklarla konuşmaya giderken bir anda kolunu sıkıştırıyorlar. Sadece o anı gördüm ve sonrası yok bende." şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Bahçelievler İstanbul Türkiye Güncel Haberler

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Ölen turistin küllerini Marmaris'e bıraktılar! Vatandaşların tepkisi Sağlık Müdürlüğünü harekete geçirdi

Ölen turistin küllerini Marmaris'e bıraktılar! Vatandaşların tepkisi Sağlık Müdürlüğünü harekete geçirdi

Sinan Ateş suikastına ait yeni görüntüler ortaya çıktı

Sinan Ateş suikastına ait yeni görüntüler ortaya çıktı

Bakmadan Geçme

Bahar 12. bölüm izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Şaban Ataş cinayeti ne? Şaban Ataş'ı kim öldürdü? Müge Anlı canlı yayınında itiraf! 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Sözleri! En Güzel ve Anlamlı 19 Mayıs Mesajları 14 Mayıs TV Yayın Akışı #128250 Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Aziz Yıldırım yeniden aday olacak mı? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman? Aziz Yıldırım başkanlığa aday oldu mu? Özlem Savaş kimdir? Özlem Savaş kaç yaşında, nereli? Özlem Savaş biyografisi! Galatasaray şampiyonluk kupasını ne zaman alacak? #127942 Galatasaray Süper Lig Kupasını derbide mi alacak? Az önce deprem mi oldu? 14 Mayıs en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! 19 Mayıs niçin ilan edildi? 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Neden Kutlanır? Sinan Ateş'in öldürülme görüntüleri! Sinan Ateş ne zaman öldürüldü? BARAJ DOLULUK ORANI 2024! İSKİ baraj doluluk oranı nedir? İstanbul baraj doluluk seviyesi yüzde kaç? GELİNİM MUTFAKTA 14 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? ChatGPT'nin yeni yapay zeka modeli nedir? GPT-4o özellikleri neler? Frito Lay Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ'ye neden soruşturma açıldı? Lays, Ruffles, Doritos, Cheetos ve Çerezza markalarına dava mı açıldı? Selahaddin Eyyubi dizisinin Bernard'ı oynayan Berk Cankat nereli, kaç yaşında?
Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer hayatını kaybetti

Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer hayatını kaybetti

500

Yorumlar (25)

çerçi:

bahşiş teröristlerini öldürmek . . sevaptır. . caizdir

54
0
yanıtYanıtla
ömer:

zalimler için yaşasın cehennem böyle teröristler için kesinlikle yaşama hakkı tanınmamalı asla göz yaşlarına bakılmamalı bir insan ömrünün baharında 50 tl bahşiş için öldürülüyorsa devlet dha ne mahkeme sunuyor savunma sunuyor as dar ağacına kısasa kısas olsun can almayı canıyla ödesinki bir daha diğerleri yapmasın birde utanmaz küfür etti diye kendini savunuyor

41
0
yanıtYanıtla
KÖYLÜ:

DEVLET IDAM YASASINI CIKARMALI

39
0
yanıtYanıtla
niyazi:

Eğer bunlara Türkiye ceza kesemiyorsa İranla anlaşma yapılsın. İran a verilsin ve oranın kanunlarına göre bu suçu işlemekten yargılasın ve cezasını çeksin. Ya da Amerikayla anlaşılsın Amerika ya verilsin orada eyalet yasalarına göre yargılansın.

32
4
yanıtYanıtla
MEKANSIZ:

BUNDAN SONRA EVLENECEK ÇİFTLER YANLARINA MUTLAKA RUHSATLI TABANCA ALMALILAR. HARAÇ İSTENİLDİĞİNDE KARŞI KOYMAK NEFSİ MÜDAFAYA GİRER.

33
0
yanıtYanıtla
HABER34:

CEZA KANUNLARINDA DEĞİŞİKLİK YAPILMALI. BÖYLE DURUMDA SANIK CANLI YAYINDA DİREK ELEKTRİKLİ SANDALYEYE BAĞLANMALI.

33
0
yanıtYanıtla
Fevzi yağan:

Bu vahşilere para verdikçe iyice kuduruyorlar, zorbacı alçaklar en ağır cezalara çarpmaları gerekiyor, idamlık olmaları lazım, adamın en mutlu gününde bu zorbalık ve canilik yapılırmı.

29
0
yanıtYanıtla
nurcan:

ğelin hanım çok çok çok haklı ne dese haklı bu gibi durumlarda şöyle bişey olacak yasa çıkacak bahşiş koparmaya kalkana devlet en az beş bintele para cezası versin bakalım bidaha oluyormu

29
0
yanıtYanıtla
hasan:

ben istanbul bagcılarda yaşıyorum cocuklar gelin arabalarını önüne kendilerini atıyorlar arabanın kabutundan tutup birkaç yüzmetre gidiyolar bahşiş alamk içn nerdeyse ölümle dans ediyorlar burda sorumlu aileler herkes kendi cocuguna sahip çıkmalı

29
0
yanıtYanıtla
HAKAN:

BAHŞİŞ İÇİN YOL KESMEK GASP SUÇUYLA EŞDEĞERDİR. BUNU BİRAN ÖNCE ANAYASAYA SOKMALARI ŞARTTIR.

26
0
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title