Haberler

Aziz Nesin Vakfı'nda Tecavüze Uğradıklarını İddia Eden Çocuklar "Müdire Hanım Kızmakla Yetindi" Dedi

Aziz Nesin Vakfı'ndaki Taciz ve Tecavüze Uğradıklarını İleri Sürerek Şikayette Bulunan Z.k. ve N. İsimli Kız Çocukları Savcılığa İfade Verdi. Çocuklar İfadelerinde 4 Yıldır Zanlıların Tecavüzlerinin Sürdüğünü Belirterek "F.ı. ve E.a. Bize Tehditler ve Zorlamalarla Aralıklarla Tecavüz Ettiler.

Aziz Nesin Vakfı'ndaki taciz ve tecavüze uğradıklarını ileri sürerek şikayette bulunan Z.K. ve N. isimli kız çocukları savcılığa ifade verdi. Çocuklar ifadelerinde 4 yıldır zanlıların tecavüzlerinin sürdüğünü belirterek "F.I. ve E.A. bize tehditler ve zorlamalarla aralıklarla tecavüz ettiler. Kimseye söylememiz konusunda bizi sürekli tehdit ediyorlardı. Bir gün başımıza gelenleri vakıf müdiresine anlatmaya karar verdik. Ancak müdire hanım bize ve onlara kızmakla yetindi" diye konuştu. Çatalca Cumhuriyet Savcılığı'nın Aziz Nesin Vakfın'daki taciz ve tecavüz olayları ile ilgili soruşturması sürerken tutuklanan F.I. ve E.A.'nın savcılıkta verdikleri ifadelerinde suçlamaları kabul etmedi ve susma hakkını kullanmak istediklerini söyledi.

Bu arada tecavüze uğradıkları iddia edilen diğer 3 kız çocuğunun ise yaşanan olaylar nedeniyle psikolojilerinin bozulması gerekçe gösterilerek psikolog tarafından Adli Tıp Kurumu'nda muayene edilmelerinin uygun görülmediği öğrenildi. Önceki gün adliyeye çıkarılan zanlılar F.I. ve E.A. tutuklanarak cezaevine gönderilirken Z.K. ve N. adlı iki kız çocuğunda da Adli Tabiplikteki ön raporlarda vajinal yırtık ve fiili livata tespit edildiği belirlenmişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title