Haberler

Aydın: Aydın Gazeteciler Cemiyeti 2005 Yılı Ödülleri Verildi

- Aydın Gazeteciler Cemiyeti tarafından geleneksel olarak düzenlenen Basın Ödülleri Yarışması'nda, İhlas Haber Ajansı (İHA) çifte ödül aldı.

- Aydın Gazeteciler Cemiyeti tarafından geleneksel olarak düzenlenen Basın Ödülleri Yarışması'nda, İhlas Haber Ajansı (İHA) çifte ödül aldı.

Yarışmada, İHA Aydın Temsilcisi İbrahim Kılınç, Günlük Kitle Organı ve Gazete Çalışanları kategorisinde, 'en iyi fotoğraf ödülü'nü, İHA Aydın Muhabiri Durmuş Ali Kılınç ise M. Ali Balıkçı Özel Başarı ödülünü aldı.

Aydın Gazeteciler Cemiyeti'nin geleneksel 'Basın Gecesi', Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Salonu'nda yapıldı. Bu yıl 14.'sü düzenlenen gecede, 2005 yılı basın ödülleri ve Nezih Demirkent, İsmail Sivri, Mustafa Kemal Yılmaz, M. Ali Akkar, M. Ali Balıkçı ve Hulusi Akşit Özel Başarı Ödülleri sahiplerini buldu. Geceye, Aydın Vali Yardımcısı Osman Nuri Çobanoğlu, Belediye Başkan Vekili Tahsin Tonay, Cumhuriyet Başsavcısı Sabri Beytorun, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Zeynel Ilıca, 21. Dönem Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak, Ticaret Odası Başkanı Mustafa Baştuğ, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Hulusi Akşit, protokol, sivil toplum örgütleri ve basın mensupları katıldı.

Ödül Komisyonu'nun değerlendirmesi sonucunda Günlük Kitle Organları Gazeteler kategorisinde, fotoğraf dalında İHA Aydın Temsilcisi İbrahim Kılınç, 'en iyi fotoğraf ödülü'nü almaya hak kazanırken, İHA Aydın Muhabiri Durmuş Ali Kılınç da Mehmet Ali Balıkçı Özel Başarı Ödülü'ne layık görüldü. İHA Aydın Temsilcisi İbrahim Kılınç'ın ödülü DSP GİK Üyesi Önder Aksakal tarafından, Durmuş Ali Kılınç'ın ödülü ise Aydın Gazeteciler Cemiyeti Nazilli Şube Başkanı Metin Özden tarafından verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title