Haberler

Aydın AK Parti'den Bayramda Birlik ve Beraberlik Çağrısı

AK Parti Efeler İlçe Teşkilatı’nın Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlediği bayramlaşma töreninde partililerle bir araya gelen milletvekilleri birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

Ak Parti Efeler İlçe Teşkilatı'nın Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlediği bayramlaşma töreninde partililerle bir araya gelen milletvekilleri birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

Ak Parti Aydın İl Teşkilatı'nın il genelinde düzenleyeceği bayramlaşma törenleri Efeler ilçesinden başladı. Efeler İlçe Teşkilatı'nın ev sahipliğinde öğretmenevinde düzenlenen törene Kültür ve Turizm eski Bakanı Atilla Koç, AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem, Mustafa Savaş ve Abdurrahman Öz, İl Başkanı Ömer Özmen, Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, Efeler Ziraat Odası Başkanı Rıza Posacı, Efeler İlçe Başkanı Aytaç Arslan, Kadın Kolları İl Başkanı Seda Sarıbaş, Gençlik Kolları İl Başkanı Enes Yıldız ve partililer katıldı.

Törene katılan partililer ve vatandaşların bayramını kutlayan AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, "15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimi milletimizin azim ve kararlılığı sayesinde önlendi. Bizde Aydın AK Parti olarak ilk geceden başlayarak son gününe kadar meydanlarda bulunarak milli irade ve demokrasiye sahip çıktık. Demokrasiye sahip çıkan yüce Türk milleti ve partililerimize teşekkür ediyorum" dedi.

AK Parti'nin dışında bayramları büyük coşku ve kalabalık içerisinde kutlayabilen bir parti bulunmadığına işaret ederek konuşmasına başlayan AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem de, "Bizim bu başarımız çok çalışmamız sayesinde oluyor. Çok çalışırsanız daha çok başarılı olursunuz. Tarihinden derinliklerinden buyana büyük mücadeleler vermiş olan Türk milleti, 15 Temmuz gecesi dünyaya örnek olacak bir mücadeleye daha imza attı. 15 Temmuz akşamı nasıl bir kaya gibi sağlam durduysak, bundan sonra da aynı kararlılıkla kaya gibi durmamız lazım. Çünkü Türkiye için bazı kararlar alınmıştı. Eğer 15 Temmuz akşamı başarılı olsalardı; belki Irak ve Suriye için yazdıkları bölme planlarına Türkiye'yi de ekleyeceklerdi" diye konuştu.

Kurban Bayramı'nın birlik ve beraberliği pekiştirmesi temennisinde bulunan AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz ise, şöyle konuştu: "Ülkemiz zor bir sürecin içerisinden geçiyor. Allah milletimizden razı olsun. 15 Temmuz gecesi yapılmak istenenler, parti yarımı yapmaksızın bütün milletimizin birlik ve beraberliği sayesinde başarısızlıkla sonuçlandı. Bundan sonrada birlik ve beraberliğimizi artırarak sürdürmeliyiz. Bizlerde önümüzdeki süreçte Aydın'ımız ve milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz"

"Ağzımızın tadını bozmak isteyenler başarılı olamadı"

15 Temmuz gecesi hainlerin Türkiye'nin ağzının tadını bozmak istediğini savunan AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş da, şu ifadeleri kullandı: "Bu yüzde millet Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın cesaretlendirmesiyle hainleri defetti. Bu topraklar 1000 yıldır dostluk ve düşmanlıklar gördü ama böylesine bir vatan hainliğini asla görmedi. Ancak bu hainler bu vatan topraklarında yaşayamayacak ve bu vatan toprakları vatan hainlerine dar olacak. Bizim bundan sonra daha dikkatli olmamız lazım. Çünkü hainler oyunlar oynamaya ve planlar yapmaya devam ediyor. Bunlar özellikle 2002'den sonra tuzaklarınız artırarak sürdürüyor. Ancak bu biz bu hainler bir daha karşımıza çıkamayıncaya kadar mücadelemizi sürdüreceğiz"

15 Temmuz sürecinde demokrasiye sahip çıkan Türk milleti ve Aydınlılara teşekkür eden Kültür ve Turizm eski Bakanı Atilla Koç ise, "Aydın, 15 Temmuzdan sonra daha bir AK Parti'li olmuş. Böylesine büyük bir felaketten sonra Türkiye daha bir AK Parti'li olmuş. Bu tablo bizleri çok daha mutlu ediyor. Tarihte devlet olup da hainliklerin yaşanmadığı hiçbir devlet yoktur. Ancak biz bu hainlerin bu kadar sinsi ve bu kadar pervasız olabileceklerini göremedik. Ama milletimizin azim ve kararlılığı sayesinde bu belanın da üstesinden gelmeyi bildik" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kurban Bayramı AK Parti Türkiye Aydın Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title