Haberler

Avustralya'da Liberal Parti Türkler İçin İftar Verdi

Avustralya’da ana muhalefetteki Avustralya Liberal Parti'nin Victoria eyalet teşkilatı, bölgede yaşayan Türkler için iftar programı düzenledi.

Avustralya'da ana muhalefetteki Avustralya Liberal Parti'nin Victoria eyalet teşkilatı, bölgede yaşayan Türkler için iftar programı düzenledi.

Avustralya Nur Merkezi'nde gerçekleştirilen iftar programına, Liberal Parti Victoria başkanı Tony Snell'in yanı sıra senatörler, eyalet milletvekilleri, Liberal Parti yetkilileri ve yaklaşık 300 davetli katıldı.

İslam ve oruç hakkında kısa bilgilerin verildiği iftar programında, AA muhabirine konuşan Avustralya Liberal Parti Victoria eyaleti başkanı Tony Snell, "Çok keyif aldım, burada bulunmak bir ayrıcalık. Nur Vakfı toplum için çok iyi işler yapıyor. Gecede insanlarla tanışma fırsatım da oldu. Çok güzel bir akşamdı" dedi.

Avustralya'da 14 Eylül'de yapılacak genel seçimlere hazırlanan Liberaller, iftar programında seçimlere girecek adaylarını programa katılan Türklere tek tek tanıttı. - Melbourne

Kaynak: AA / Güncel

Avustralya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title