Haberler

Avrupa'nın En Ünlü Golfçüsü Colın Montgomerıe, Türkiye'ye Geliyor

Golf Dünyasının En Ünlü İsimlerinden Colin Montgomerie, Hafta Sonunda Türkiye'ye Geliyor.

Golf dünyasının en ünlü isimlerinden Colin Montgomerie, hafta sonunda Türkiye'ye geliyor.

Profesyonel golfte 39 turnuva şampiyonluğu bulunan ve 8 kez 'Avrupa'nın en iyi golfçüsü' seçilen İskoç sporcu Antalya Belek'te tasarımını yaptığı sahada incelemelerde bulunacak. Halen inşaatı devam eden Papillon Golf Kulübü-Montgomerie Golf Sahası'nda incelemelerde bulunacak ünlü golfçü, Pazar günü akşamı da bir basın toplantısı düzenleyecek.

Papillon Oteller Grubu Başkanı Mustafa Nazik, Colin Montgomerie gibi golfün efsanelerinden birini Türkiye'de ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını söyleyerek, "Montgomerie ilk kez Türkiye'ye gelecek. Colin Montgomerie'nin portföyümüze tasarım deneyimini ve kimliğini kazandırması bana büyük bir gurur veriyor" dedi.

Papillon Golf Koordinatörü Cahit Şahin de, Montgomerie adının Türk golfünün vizyonunu açacağını savunarak, "Papillon Golf Sahası bir prestij projesi olacak. İçinde 400 odalı Belluna Otel ve özel villaların da bulunduğu projenin toplam maliyeti 100 milyon doları geçecek" diye konuştu.

Papillon Golf Kulübü-Montgomerie Golf Sahası, Antalya'nın Belek bölgesinde Turizm Bakanlığı tarafından golf sahası inşaası için tahsis edilmiş olan bir alanda yer alıyor. 18 delikli Montgomerie Golf Sahası'na 9 delikli bir resort golf sahası, bir golf akademisi ve bunun yanı sıra Antalya'daki mevcut dört Papillon otel bünyesine katılacak olan lüks bir otel eşlik edecek. Kırk villa da ayrıca bu yeni heyecan verici resort yerleşiminin bir parçasını teşkil edecek. 104 hektarlık karma çam ormanı ve dağ sırtı içerisinde yer alan sahanın doğal kum zemini dokusu muhafaza edilerek golf sahasının belirli karakteristikleri geliştirilmiş olacak. Montgomerie Golf Sahası 6 bin 400 m üzerinde 72 parlık bir oyun alanı olacak.

(İY-İY-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title