Haberler

Haftalık Burç Yorumları(10-16 Eylül 2018)

Güncelleme:

Karma Astrolog Aysun Köşker Koç, burçların yeni haftadaki durumunu yorumladı.

KOÇ:Yeni bir işe başlayabilir, sağlığınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.Hafta başında yaşayacağınız ödeme zorluklarını hafta sonu çözebilirsiniz.İletişim ve ticaret için şans var.

BOĞA:İşle veya sağlıkla ilgili konularda hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.Çarşambadan itibarençocuklarla ilgilenebilir, sosyalleşebilirsiniz.Hafta sonuna doğru iş ve sağlıkla ilgili konularda sorunlar çözülebilir.

İKİZLER:Eşten veya ortaktan gelen para ile yüzünüz gülebilir.Hafta sonuna doğru eviniz ve aileniz ana temanız olabilir.Kardeşler ve yakın çevrenizle ilgilenmeniz iyi olacak.

YENGEÇ:Aileniz ve yuvanızla ilgili işler konusunda hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz.Sosyal çevrenizle, sevgili veya çocuğunuz arasında kalabilirsiniz.Kemikler ile ilgili kaza ve sakatlanmalara karşı dikkat.

ASLAN:Emeklerinizin karşılığı olan bir kazanç elinize geçebilir.Sağlık ve iş konularında sosyal çevrenizden zarar görebilirsiniz.Aileniz her konuda yanınızda ve size destek olacaklar.

BAŞAK:Burcunuzda ve evinizde gerçekleşen yeni ay en olumlu sizi etkileyecek.Ticaret, iş ve sağlık konularında oldukça şanslı ve keyifli bir hafta sizi bekliyor.Tadını çıkarın.

TERAZİ:Kendinizi ruhen hapsolmuş gibi hissedebilirsiniz.Elinize geçen kazançlarınızı, ani çıkan giderler için kullanmak zorunda kalabilirsiniz.Hafta sonuna doğru rahat bir nefes alacaksınız.

AKREP:Eşiniz veya ortağınızdan gelecek maddi şanslar yüzünüzü güldürebilir.Sosyal çevrenizle ilgilenmeniz, çocuğunuz veya sevgilinizle gerginliklere yol açabilir.Kariyer için şans sizden yana.

YAY:Kariyerinizde başarıya odaklı, güzel bir hafta.Kazançlarınızın elinize geçmesiyle ilgili gecikmeler yaşamanız olası, ancak o para gelecek.Yurt dışı ticaret ve hukuki konularda da başarı şansı var.

OĞLAK:Alacak-verecek konularında denge konusunda hayal kırıklığı olabilir.Kariyerinizle ilgili olumlu gelişmeler olabilir.Yakın çevrede dedikodulara karşı temkinli olmakta fayda var.

KOVA:Geçmişte yapılan yanlışların su yüzüne çıkması mümkün.Eşiniz veya ortağınız ile ilgili konularda yanılmalar olabilir.Bu sözlü iletişimde de sorunlar ve yaralayıcı etkiler yaşatabilir.

BALIK:Bu hafta fazlaca hayaller kurabilirsiniz.Ancak aldanmaya karşı dikkatli olmakta yarar var.Haftanın ikinci yarısında iş ve sağlık konularına yoğunlaşabilirsiniz.Bu da zorlayıcı olabilir.

Kaynak: Haberler.com / Astroloji

Astroloji Haberler

Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den 'Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok' çıkışı

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den "Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok" çıkışı

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title