Haberler

Arınç'tan Valilere Uyarı!..

TBMM Başkanı Bülent Arınç, İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu ile Beraberindeki Yeni Görevlerine Atanan Valileri Kabul Etti.

TBMM Başkanı Bülent Arınç, İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu ile beraberindeki yeni görevlerine atanan valileri kabul etti.

-TBMM BAŞKANI ARINÇ-

Kabulde valilerden, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde bazı çevrelerin yaratmak isteği gerilim konusunda uyanık olmasını isteyen Arınç,"Bu seçimi adeta bir karabasan gibi Türkiye'nin üzerine bir gerilim, bir gerginlik, bir tehlike olarak göstermek isteyen çevreler var.Bunlara hepimiz uyanık olmalıyız.Bunların önlenmesi için, topluma yansımaması için gerekli tedbirleri almalıyız.Biz İçişleri bakanlığımızda yapılacak bazı çalışmalar konusunda işbirliği içinde olacağız."dedi.

Maalesef görüyorum ki bazı konuşmalar, medya organlarının bazılarının birinci sayfalarına atılan başlıklar, televizyon ekranlarında hiç yeri yokken bazı konuları ön plana getirmek, -tecrübeli bir siyasetçi olarak- sanıyorum ki bu gerilimle yakından ilgidir. Ülkeye yazık olmasın. Bunlar yanlış şeylerdir. Türkiye 10 cumhurbaşkanını seçmiştir, 11'incisini de seçecektir.

-BAZI GÜNLERDE GERGİNLİK YARATILIYOR-

Arınç, Türkiye'de bazı günlerin gerginliklerin vesilesi olarak kutlamak isteyen çevrelerin de olabileceğini belirterek, bunun için valilerin gerekli tedbirleri aldıklarını söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title