Haberler

Arınç: Endonezya Dönüşü Değerlendirme Yaparız

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, veto edilen şike yasası ile ilgili soruya "Ben bu konuyla ilgili çok değerlendirme yaptım. Endonezya dönüşü de ayrıca bir değerlendirme yaparız" diye cevap verdi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından veto edilen şike cezalarında indirim öngeren yasanın tekrar TBMM gündemine gelmesiyle ilgili olarak soruya Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Ben bu konuyla ilgili çok değerlendirme yaptım. Endonezya dönüşü de ayrıca bir değerlendirme yaparız" dedi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, beraberindeki bir heyetle Endonezya'da düzenlenecek olan 4'üncü Demokrasi Kongeresi'ne katılmak üzere Jakarta'ya gitti. Türk Hava Yolları'na (THY) ait bir uçakla Jakarta'ya giden Arınç yolculuk öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı.

KONGREDE KONUŞMA YAPACAK

Endonezya'da gezisi ile ilgili bir açıklama yapan Bülent Arınç, "Endonezya'da 4'üncü Demokrasi Kongresi var. Hükümetimiz adına sayın Başbakanımızı temsilen bu konferansa ben katılacağım ve orada bir konuşma yapacağım" dedi.

Arınç, şike yasası değişikliği ile ilgili soruları, "Bugün konuyla ilgili yapılan açıklamaları ben de duydum. Bu konuda ne yapılırsa, döndüğümüzde görüşürüz ve konuşuruz" diyerek yanıtladı.

- İstanbul / Bakırköy

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title