Haberler

Arıboğan Adaylık İddialarına Yanıt Verdi

Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Lütfi Arıboğan, FIFA ve UEFA Tarafından İstenen Çalışma Grubu İçinde Yer Almak Dışında, En Ufak Bir Beklenti ve Hedefinin Olmadığını Söyledi.

Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Lütfi Arıboğan, FIFA ve UEFA tarafından istenen çalışma grubu içinde yer almak dışında, en ufak bir beklenti ve hedefinin olmadığını söyledi.

İstanbul Bakırköy 2. Sulh Hukuk Mahkemesi'nin atadığı ''ihtiyati tedbir'' kurulunda yer alan federasyon genel sekreteri Lütfi Arıboğan, son günlerde adının federasyon başkanlığı için geçmesiyle ilgili olarak AA muhabirine yaptığı açıklamada, böyle bir niyetinin olmadığını kaydetti.

Türk futbolunda yaşanan gelişmelere bağlı olarak 31 Aralık 2007 tarihinde alınan mahkeme kararı çerçevesinde kendisine bir görev verildiğini belirten Arıboğan, Türk futbolunun geçmekte olduğu bu son derece hassas süreçte bahsi gerçekleşen genelen kurulun başarıyla tamamlamaya gayret ettiğini ifade etti.

Arıboğan, şöyle devam etti:

''Gündemde yer alan birçok konuyla birlikte Nisan ayının sonuna kadar tamamlanması gereken ve Türk futbolunu uluslararası normlarda evrensel bir yapıya kavuşturacak bu süreç son derece önemli bir sorumluluk gerektirmektedir. FIFA ve UEFA (Bağımsız Türkiye Futbol Federasyonu Statüsü) adını verdiği bu oluşumun gerçekleştirilmesi için Futbol Federasyonu Genel Sekreteri olarak yeni bir görev vermiştir. Yine aynı şekilde genel kurulumuz da konunun neticelendirilmesi amacıyla oluşturduğu komitede teveccüh göstererek bu sorumluluğun gerçekleşmesi için gerekli çalışmaları yapma görevini diğer komite üyeleriyle birlikte şahsıma vermiştir. Yaşanan tüm gelişmeler içerisinde bahsi geçen görevin yerine getirilmesi içinde bulunduğum makamın en büyük önceliği ve en önemli misyonu olacaktır. Sürecin başarıyla tamamlanmasını sağlamak adına üzerime düşen görevleri yerine getirme motivasyonum sürmekte ve şu anda tamamen konuyla ilgili çalışmalara devam etmeye odaklanmış durumdayım.''

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title