Haberler

Arda Turan: Ben Beşiktaş'a Evet Dedim

Güncelleme:

Beşiktaş'a transferi konuşulan Arda Turan, gittiği restorantta Beşiktaşlılara "Beşiktaş Barcelona ile anlaşırsa ben 'evet' dedim." dedi, küçük çocuklarla kartal hareketi yaptı.

Habertürk Spor yazarı Meriç Müldür, Arda Turan'la ilgili gündeme bomba gibi düşecek flaş gelişmeyi yazdı: "Arda Turan dün İstanbul'daydı. Yeniköy'deki bir balıkçıda karşılaştık. Beşiktaş'ı sorduk, 'Kısmet' dedi. Ancak içerideki Siyah-Beyazlı taraftarlara tüm samimiyetiyle 'Barcelona senelik maaşımda sıkıntı çıkarıyor. Beşiktaş, Barcelona ile anlaşırsa ben 'Evet' dedim' sözleriyle müjdeyi vermiş."

Meriç Müldür'ün yazısı şu şekilde:

Arda Turan nereye transfer olacak? Barcelona'da mı kalacak, İngiltere'ye mi gidecek? Galatasaray'a geri mi dönecek, kankası Burak Yılmaz ile aynı adreste mi buluşacak? Yoksa yılın son bombasını Beşiktaş mı patlatacak? Bu sorular uzunca süredir gündemde.

Kısa bir süre sonra net cevabını bulacak. Ama ben görüşümü söyleyeyim. Arda Turan, Beşiktaş'a yakın...

"KENDİSİNE SORDUM, 'KISMET' DEDİ"

Yıldız futbolcu dün İstanbul'daydı. Yeniköy'deki Arnavutköy Balıkçısı'nda karşılaştık. Elbette bu soruları kendisine yönelttim. Sır vermedi, "kısmet" demekle yetindi.

Zaten transferi tam anlamıyla sonuçlanmadan herhangi bir açıklama yapmasını da beklemiyordum. Hem de bana.. Sonuçta gazeteciyim... Kapıdan içeri giriyordum ki karşıma Arda çıktı. Her zamanki esprili kişiliğiyle. Ben şaşırmıştım ki O da beni uzaktan görüp tanımış, yanındaki restaurant görevlilerine "Mekanda gazeteci yok değil mi?" diye soruyordu tebessüm ederek!

"ORADA ARDA'YA 'COME TO BEŞİKTAŞ' DEMİŞLER"

Hal hatır sorup masalarımıza geçtik... Ama Arda ile aynı mekanda bulunan Beşiktaşlı dostlar da vardı... Onlar da Arda'yı görünce "Come to Beşiktaş" mesajlarını sormuşlar. Beşiktaşlılar, "Siyah-Beyaza alışmaya başla" demişler ilk etapta..

Arda da tüm samimiyeti ve iyi niyetiyle soruları cevaplamış... Meğerse Fikret Orman'ın Londra seferleri de boşuna değilmiş. Zirve Londra'da gerçekleşmiş.

"BEŞİKTAŞ BARCELONA İLE ANLAŞIRSA BEN 'EVET' DEDİM"

Arda'nın, kendisine büyük ilgi gösteren Beşiktaşlılar'a dün akşam söyledikleri ise aynen şöyle: "Barcelona senelik maaşımda sıkıntı çıkarıyor. Beşiktaş, Barcelona ile anlaşırsa, ben 'Evet' dedim"... Bomba gibi söz...

Arda Turan kalabalık bir arkadaş grubu ile yemekteydi. İlerleyen saatlerde Burak Yılmaz da Karabük'ten özel uçakla gelip geceye katıldı. Ardından da Sinan Engin'in oğlu, Arda'nın yakın arkadaşlarından Oğulcan Engin. Arda ile Burak'ın öyle bir kucaklaşması vardı ki... Doya doya birbirlerine sarıldılar.

"OLACAK TRANSFERİ ENGELLEMEK İSTEMEM AMA GAZETECİLİK BÖYLE"

Şimdi bunları yazdığım için Arda belki de alınacaktır, darılacaktır. Ama böylesine önemli bir haberi yazmamazlık edemezdim. Olacak bir transferi de engellemek istemem de gazetecilik de böyle...

Anlaşılacağı gibi Arda Turan, Beşiktaş için hazır. O kadar hazır ki restaurantta sohbet ettiği Beşiktaşlılar ve çocukları ile 'Kartal' hareketi yapıp poz bile verdi. Şunu da eklemeden geçmeyeyim; söylentilerin aksine çok da fit durumda, her zamanki gibi neşeli, morali de son derece yerinde.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Arda Turan Beşiktaş Kartal Spor Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (27)

Pasha:

Yolun açık olsun bu saatten sonra F. Terim olduğu sürece florya da koşu bile yapamazsın, senin nasıl bir insan olduğunu Türk milleti yaptığın saygısızlıklar ile gördü, ne kadar haklı olsan da baban yaşında adama saldırdın bu işler bu kadar kolay değil Arda efendi bir Galatasaraylı olarak biz seni istemiyoruz.

26
5
yanıtYanıtla
8TAŞ:

ARDA 8TAŞI KARIŞTIRIR

12
10
yanıtYanıtla
trak:

para için gelir tabi sonrada zaten ben beşiktaşı hep sevdim hatta beşiktaşın çocuğuyum bile der. anlayacağınız 2. emre vakası ama eskittiklerimiz böyle leş kargalarına yem oluyor hayırlı olsun :)

14
5
yanıtYanıtla
Sekiztaş:

ikinci Emre Belözoğlu vakası. . . Adamlığınızdan, Galatasaraylılığınızdan utanın. . .

15
2
yanıtYanıtla
karakter:

Beşiktaşın parasına yazıktır. Gitsin genç yetenekli oyuncu alsın hiç olmazsa cenk gibi değeri yükselince satar kulübe para girer. Arda bu saatten sonra beşiktaşa faydalı olamaz hele ikinci yarı türk telekomda gs taraftarları karşısında performans gösteremez. İyi düşünsünler. . .

14
3
yanıtYanıtla
çirkef beşiktaş:

beşiktaşın karakterine yakışan topçu

10
5
yanıtYanıtla
FİKO BAŞKAN:

BEŞİKTAŞ BÜYÜK TAKIM SENİ NE YAPSIN?

3
11
yanıtYanıtla
çarşı arda karşı değil):

Puhaa gazeteciye saldırma olayında atıp tutan bjk liler kıvama gelmiş:) 180 derece denir buna:)

8
5
yanıtYanıtla
Fanatık başkentli:

Defol git beşiktaşa bulaşma.mikrop bir kere girince bir daha çıkmaz malum

10
2
yanıtYanıtla
ultraaslan:

karaktersiz !!!

9
3
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title