Haberler

    Apple'dan Tim Cook, Weibo'ya Katıldı

    Çin, Apple için önemli bir ülke. Çin'in Twitter'ında şimdi yeni bir isim daha var.

    Mahmut Saral - -

    Çin'in Twitter'ı olarak bilinen, birçok önemli haberin ilk olarak sızdırıldığı platform olarak da gündemdeki yerini koruyan Weibo, yeni bir ünlü isme daha merhaba dedi. Apple'ın CEO'su Tim Cook, Weibo'ya katıldığını duyurdu. Böylelikle Cook, Çinli kullanıcılarla daha yakın ilişkiler kurabilecek. Cook'un an itibarıyla yaklaşık 507 bin takipçisi bulunuyor.



    http://weibo.com/timcook isimli hesabı tescil ettiren Cook, ilk mesajında Merhaba diyerek tekrar Pekin'de olmanın mutluluk verici olduğunu dile getirdi. Çin'de bir okul gezisi gerçekleştiren Cook, yeniliklerin fark yarattığını görmenin harika bir his olduğunu ve iPad'in de bunun bir parçası olmasından dolayı gurur duyduğunubelirtti.


    Bildiğiniz gibi Çin, Apple için çok önemli bir ülke. Yalnızca ürün satışı için değil, aynı zamanda üretim konusunda da son yıllarda Apple'ın giderek yoğunlaştığı bir ülke.


    Öte yandan Weibo'da aylık yaklaşık 176 milyon aktif kullanıcı bulunuyor ve bu platformu kullananlar arasında Bill Gates, Kobe Bryant, Robert Downey Jr., Mike Tyson ve Tom Cruise gibi isimler var.


    Bruce Lee (Evet) ve Mike Tyson, Ip Man 3 filminde olacak



    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Çin Halk Cumhuriyeti Tim Cook Twitter Apple Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title