Haberler

Antbirlik Serik Kooperatifinde Yeni Yönetim

Antalya Pamuk ve Narenciye Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (ANTBİRLİK) Serik Kooperatifinde olağanüstü genel kurul yapıldı.

Antalya Pamuk ve Narenciye Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (ANTBİRLİK) Serik Kooperatifinde olağanüstü genel kurul yapıldı.

Kooperatif binasında yapılan olağanüstü genel kurulda, önceki yönetimde denetleme kurulu üyeliği yapan Rauf Keya ile 2016 Eylül ayından bu yana ANTBİRLİK'te kayyum olarak görev yapan Mustafa Yavuz aday oldu.

Zaman zaman tartışmaların yaşandığı genel kurulda, görevden alınan yönetim hakkında müfettiş raporu okundu. Raporda yer alan yolsuzluk ve usulsüzlük iddiaları hakkında yeni yönetime oy çokluğu ile dava açma yetkisi verildi.

Genel kurulda daha sonra 828 delegeden 660'ının katılımıyla yönetim seçimi yapıldı.

Seçim sonucunda kooperatif yönetiminde 2016 Eylül ayından bu yana kayyum olarak bulunan Mustafa Yavuz'un başkanlığındaki liste 521 oy aldı. Diğer aday Rauf Keya'nın listesi 126 oyda kalırken, 13 oy da geçersiz sayıldı.

Bu arada, genel kurul sırasında herhangi bir olay ihtimaline karşı jandarma komando birlikleri geniş güvenlik önlemleri aldı.

Kaynak: AA / Güncel

Antalya Eylül Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title