Haberler

Ankaraspor Fenerbahçe Maçı İçin Topbaşı Yaptı

Ankaraspor, Turkcell Süper Ligi'nin 26. Haftasında Deplasmanda Oynayacağı Fenerbahçe Maçının Hazırlıklarına 3 Günlük İzinin Ardından Başladı.

Ankaraspor, Turkcell Süper Ligi'nin 26. haftasında deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarına 3 günlük izinin ardından başladı.

Fenerbahçe maçı hazırlıklarının ilk antrenmanına milli takımlarda bulunan Hakan Arıkan, Kingston, Özer Hurmacı, Ediz Bahtiyaroğlu ile sakatlıkları bulunan Ramazan Tunç, Serol Demirhan, Hürriyet Gücer, Murat Hacıoğlu ve Murat Akyüz katılmadı. Mavi-beyazlı ekip antrenmanda kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, istasyon çalışması ile sona erdi. Kaleciler ise takımdan ayrı çalıştı.

Mavi-beyazlı ekip Fenerbahçe maçı hazırlıkları doğrultusunda yarın 3. Lig ekiplerinden Bugsaşspor ve Pazar günü Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor ile birer hazırlık maçı yapacak.

(EKO-İY-HO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title