Haberler

Ankara - Köyde Çıkan Yangında 7 Ev Kül Oldu

Köyde çıkan yangında 7 ev kül oldu ANKARA'nın Kızılcahamam İlçesi'ne bağlı Eğerli Kuzören Köyü'nde 2 katlı ahşap bir evde elektrik kontağından çıkan ve rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayılan yangında 7 ev kül oldu.

Köyde çıkan yangında 7 ev kül oldu

ANKARA'nın Kızılcahamam İlçesi'ne bağlı Eğerli Kuzören Köyü'nde 2 katlı ahşap bir evde elektrik kontağından çıkan ve rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayılan yangında 7 ev kül oldu.

Yangın, dün saat 16.00 sıralarında Kızılcahamam'ın Eğerlikuzören Köyü'nde Ahmet Altınyaldız'a ait 2 katlı ahşap evde meydana geldi. İlk belirlemelere göre elektrik kontağından çıktığı belirtilen yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyüp, bitişikte bulunan evlere sıçradı. Yangına, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait itfaiye, su tankerleri ve iş makineleri, Kızılcahamam Belediyesi'ne ait iş makineleri, su tankeri, Kızılcahamam Orman İşletmesi'ne ait bir arazöz, bir yangın söndürme helikopteri müdahalede bulundu.

Yangın, 3 saat sonra 19.30 sıralarında güçlükle kontrol altına alınabildi. Vatandaşların da söndürme çalışmasında katkıda bulunduğu yangında 60 haneli köyde 7 ev, içindeki eşyalarla birlikte odun ve kömürlüklerin de bulunduğu samanlıklarr da yandı.

Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız Belediye Başkanı Muhittin Güney köye gelerek yangınla ilgili bilgi aldı. Kızılcahamam kaymakamı Mehmet Yıldız Cuma namazında sonra ilçemiz Saray mahallesinde başlayan orman yangını ile uğraşırken böyle üzücü bir olayla daha karşılaştık, neyse ki can kaybı yok bu bizi sevindirdi, kaymakamlık olarak üzerimize ne düşerse yapacağızö dedi.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera: Nurullah TOSUN/KIZILCAHAMAM(Ankara), (DH)

=========================================

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Yıldız Kızılcahamam Kuzören Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title