Haberler

Ankara: Ankaragücü'nün Galibiyet Serisi Devam Ediyor

Ankaragücü, Turkcell Süper Ligi'nin 13. Haftasında Çaykur Rizespor'u İkinci Yarıda Bulduğu Gollerle 2-0 Mağlup Ederek, Ligde Üst Üste 4. Galibiyetini Aldı. Fortis Türkiye Kupası'nda Oynadığı 2 Maçıda Kazanan Ankaragücü, Resmi Maçlardaki Galibiyet Serisini 6 Maça Çıkarmış Oldu.

Ankaragücü, Turkcell Süper Ligi'nin 13. haftasında Çaykur Rizespor'u ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 mağlup ederek, ligde üst üste 4. galibiyetini aldı. Fortis Türkiye Kupası'nda oynadığı 2 maçıda kazanan Ankaragücü, resmi maçlardaki galibiyet serisini 6 maça çıkarmış oldu.

Karşılaşmanın ardından bir basın toplantısı düzenleyen Ankaragücü Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Çaykur Rizespor karşısında kupadan sonra ligde de karşılaşmanın sıkıntısını yaşadıklarını belirterek, "Bizim için zor bir maç oldu. Ama alınan 2-0'lık galibiyet iyi bir sonuç. Çaykur Rizespor; Galatasaray ve Trabzonspor'u mağlup etmiş güçlü bir takım. İlk yarı denk geçti. İkinci yarıda pozisyon değişiklikleri yaptık. Zor bir maçı kazanmayı bildik. Bunun için mutluyuz" diye konuştu. Karaman, Bebbe'nin 79. dakikada ilk golü atmasından 1 dakika önce oyuncu değişikliğine gidecekleri sırada, oyundan 'Tita'yı mı yoksa Bebbe'yi mi çıkaralım?' derken yardımcı antrenör Özcan Bizati'nin kararıyla Tita'yı oyundan çıkardıklarını ve Bebbe'nin 2 gol atarak maçı kazandırdığının altını çizdi. Hikmet Karaman, savunma oyuncusu Sedat'ı ise sergilediği futbol ile övdü.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Saffet Susiç ise duran toptan yedikleri golün maçın kopma noktası olduğuna işaret ederek, "Maçın 80. dakikasına kadar maçın hakimi bizdik. Duran toptan ilk golü yiyince herşey tersine döndü. Haketmediğimiz bir mağlubiyet aldık. Ankaragücü'nü tebrik ediyorum" dedi.

Sarı-lacivertli futbolcular Emre Güngör ve Murat Duruer, Çaykur Rizespor karşısında maçın sonuna kadar oyundan kopmadıklarını ve aldıkları galibiyetle, galibiyet serilerini devam ettirdikleri için mutu olduklarını söyledi.

Çaykur Rizespor'un tecrübeli oyuncusu Erhan Albayrak ise Ankaragücü karşısında iyi mücadele etmelerine rağmen, son dakikalarda yedikleri gollerle mağlup olmanını üzüntüsünü yaşadıklarını kaydetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title