Haberler

Ana Sınıfı Öğrencilerinin Mehteran Gösterisi 23 Nisan Bayramı'na Damgasını Vurdu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Tüm Yurtta Olduğu Gibi Bitlis'in Ahlat İlçesi'nde de Coşkuyla Kutlandı. Kutlamalara Anasınıfı Öğrencilerinin Mehteran Şovu Damgasını Vurdu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Bitlis'in Ahlat ilçesi'nde de coşkuyla kutlandı. Kutlamalara anasınıfı öğrencilerinin mehteran şovu damgasını vurdu.

İlçe Kaymakamlığı önünde bulunan Atatürk büstüne çelenk konulduktan sonra kutlamalar Ahlat Şehir Stadyumu'nda devam etti. Ahlat Kaymakamı Bilal Şentürk, Belediye Başkanı Mevlüt Gülmez ve İlçe Jandarma Bölük Komutanı Ali Naci Binici, öğrenciler ile halkın bayramını kutladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Uludağ tarafından yapılan günün anlak ve önemini belirten konuşmanın ardından, öğrenciler tarafından hazırlanan gösteriler sergilendi. Yunus Ensari ve Atatürk İlköğretim okulları anasınıfı öğrencilerinin ortaklaşa hazırladığı mehteran gösterisi katılımcılardan büyük beğeni topladı. Güzel görüntülerin oluşmasına neden olan miniklerin mehteran gösterisi dakikalarca ayakta alkışlandı..

Törende Yunus Ensari İlköğretim Okulu halk oyunları ekibindeki öğrencilerden biri gösteri sırasında koynundan çıkardığı Türk bayrağını Kaymakam Bilal Şentürk'e verdi. Kaymakamın aldığı Türk bayrağını öperek başına koyması vatandaşlar tarafından alkışlandı.

Kutlamalar tören geçişinin ardından sona erdi.

(GA-AKK-Y) 23.04.2008 14:32 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title