Haberler

Allgaue-Orient Dostluk ve Barış Rallisi" Ekibi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Sporcuların toplanma alanına gelişi Organizasyon firması yetkilisi Nadir Serin ile röportaj Kamp alanından detay görüntüler "Allgaue-Orient Dostluk ve Barış Rallisi" ekibi Uşak'ta Avrupa Birliği Bakanlığı himayesinde ve Türkiye'nin Berlin Büyükelçiliğinin desteğiyle 11'incisi düzenlenen Allgaue-Orient Dostluk ve Barış Rallisi'nde yer alan 200 araç ile yaklaşık 400 kişilik ekip, Uşak'a konuk oldu Avrupa Birliği Bakanlığı himayesinde ve Türkiye'nin Berlin Büyükelçiliğinin desteğiyle 11'incisi düzenlenen Allgaue-Orient Dostluk ve Barış Rallisi'nde yer alan 200 araç ile yaklaşık 400 kişilik ekip, Uşak'a konuk oldu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Sporcuların toplanma alanına gelişi

Organizasyon firması yetkilisi Nadir Serin ile röportaj

Kamp alanından detay görüntüler "Allgaue-Orient Dostluk ve Barış Rallisi" ekibi Uşak'ta

Avrupa Birliği Bakanlığı himayesinde ve Türkiye'nin Berlin Büyükelçiliğinin desteğiyle 11'incisi düzenlenen Allgaue-Orient Dostluk ve Barış Rallisi'nde yer alan 200 araç ile yaklaşık 400 kişilik ekip, Uşak'a konuk oldu

Avrupa Birliği Bakanlığı himayesinde ve Türkiye'nin Berlin Büyükelçiliğinin desteğiyle 11'incisi düzenlenen Allgaue-Orient Dostluk ve Barış Rallisi'nde yer alan 200 araç ile yaklaşık 400 kişilik ekip, Uşak'a konuk oldu.

Almanya'dan start alan Allgaeu Orient Dostluk ve Barış Rallisi'ne katılan sporcular, yarın Uşak'ın tarihi ve turistik yerlerini gezecek.

Organizasyon firması yetkilisi Nadir Serin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ralliye katılan 200 araçta 17 ülkeden 400 kişinin bulunduğunu ve Muğla'da sona erecek rallide, hızdan çok, verilen görevleri en kısa sürede yerine getiren takımın şampiyon olacağını söyledi.

Serin, "Kamp kurdukları noktalarda takımlara belli görevler veriyoruz. Verilen görevi en kısa sürede yerine getiren takım puan alıyor, en çok puanı alan şampiyonluğa ulaşıyor." dedi.

Ralliye 220 araç ile başladıklarını ifade eden Serin, "20 araç Türkiye'ye gelmeden arıza nedeniyle ralliyi bırakmak zorunda kaldı. Son dönemdeki şehit haberleri nedeniyle de programımızdaki kutlama ve eğlence bölümlerini çıkardık." diye konuştu.

Türkiye'de 48 ili geçerek son durak olan Muğla'nın Dalyan ilçesine ulaşacaklarını dile getiren Serin, "Yarın rallinin Uşak etabına tamamlayacağız. Uşak etabında tarihi yerler ve Ulubey Kanyonu'nu gezeceğiz. Buradaki amacımız, Avrupa basınındaki Türkiye'yi değil, gerçek Türkiye'yi tanıtmak." ifadelerini kullandı.

Ralliye katılan sporcuların yüzde 80'inin Türkiye'ye ilk defa geldiğini belirten Serin, şunları söyledi:

"Rallinin büyük bir etabının Türkiye'de geçmesinin amacı, Türkiye'nin güvenilir bir ülke olduğunu göstermek. Bunu da gördüler. Örneğin bir kişinin bozulan arabası nedeniyle bir vatandaş onu evinde misafir ediyor. Bunu başka ülkede yaşayamazsınız. Bu anılarla birlikte Türkiye için elçi oluyorlar ve Türkiye'nin güvenilir, gezilmesi gereken bir ülke olduğunu gördüler. Rallinin Türkiye etabı sorunsuz ve planladığımız şekilde devam ediyor."

Kaynak: AA / Güncel

Avrupa Birliği Türkiye Berlin Uşak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
title