Haberler

Aliağa'da Milli Eğitimden Emekli Olan Personele Veda Yemeği

Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğün Personeli, Çalışanlarından Hasan Karakaya'nın Emekli Olması ve Mehmet Çelik ve Mehmet Yıldırım'ın da Tayinleri Çıkması Sebebiyle Düzenlediği Veda Yemeğinde Tam Kadro Bir Araya Geldi.

Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğün personeli, çalışanlarından Hasan Karakaya'nın emekli olması ve Mehmet Çelik ve Mehmet Yıldırım'ın da tayinleri çıkması sebebiyle düzenlediği veda yemeğinde tam kadro bir araya geldi. Yemekte konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Tatlıcı görevlerinde ki özverili çalışmalarından dolayı tebrik ederek emekli olan Hasan Karakaya'ya hediyesini plaketini ve çiçeğini takdim etti. Bergama'ya tayin olan Mehmet Çelik'e hediyesini Şube Müdürü Sami Balcı vererek bundan sonraki çalışma hayatında başarılar diledi. Elazığ'a tayin olan Mehmet Yıldırm'a ise hediyesini Emekli Şube Müdürü Sedat Güç ile İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Yılmaz ile birlikte verdi.

(CU-YK) 25.04.2008 17:06 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title