Haberler

Alanya'da 23 Nisan Coşku ile Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’nin açılışının 95’inci yılı tüm yurtta olduğu gibi Antalya’nın Alanya ilçesinde de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 95'inci yılı tüm yurtta olduğu gibi Antalya'nın Alanya ilçesinde de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Alanya'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, Atatürk Anıtı önünde saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Alanya Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er tarafından çelenk sunumu ile başladı. İskele Meydanı'nda devam edilen kutlamalara Alanya Kaymakamı Dr Hasan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Alper Çetinkaya, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka, Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Musa Taşkın, siyasi parti temsilcileri, birim amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Alanya Belediyesi'nin davetiyle Rusya, Litvanya, Finlandiya, Letonya ve Polonya'dan kardeş şehir öğrencileri de katılırken, kutlamalar kapsamında ilkokul ve ortaokul öğrenci gruplarının çeşitli gösteriler sergilendi.

Alanya Belediyesi Kent Konseyi de kutlamalar çerçevesinde "Şehirde Çocuk Var" isimli bir etkinlik düzenledi. Etkinliğe Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Hilmi Er, MHP Antalya Milletvekili adayı Cafer Uyar, Engelsiz Yaşam Evi Derneği Building Our Future Başkanı Gülnur Erbudak Ağca, STK başkanları ve çeşitli okullardan öğrenciler katıldı.

Çocuklarla ip atlayarak çek çek oynayan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Kent Konseyi Çocuk Meclisi'ni tebrik ederek, unutulmaya yüz tutmuş oyunları tekrar canlandırdıkları için teşekkür etti.

Öte yandan, Alanya'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okullarda yapılan çeşitli etkinliklerle kutlandı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adem Murat Yücel Çetinkaya 23 Nisan Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title