Haberler

Aksaray'da Yetim Çocuklar Unutulmadı

Aksaray Belediyesi ve Aksaray İnsani Yardım Derneği İHH tarafından "Dünya Yetimler Günü" dolayısıyla bir program düzenlendi.

Aksaray Belediyesi ve Aksaray İnsani Yardım Derneği İHH tarafından "Dünya Yetimler Günü" dolayısıyla bir program düzenlendi.

Dünya Yetimler Günü münasebetiyle parka giden çocuklar, çarpışan arabalara, dönme dolaba, korku tüneline, gondola, tırtıla, atlıkarıncaya binerek gönüllerince eğlendiler. Lunaparkta güzel bir günü geride bırakan çocuklar, aynı günün akşamında Aksaray Belediyesi ve İHH tarafından düzenlenen iftara katıldı.

Programda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Ramazan ayının huzuru ve mutluluğunu hep birlikte yaşadıklarını ifade ederek, "Ramazan ayında birçok iftarımız oluyor ama benim en çok önemsediğim ve en çok değer verdiğim itfarlardan bir tanesi sizlerle yaptığımız iftar. Bizler göreve geldiğimizden beri İHH ile beraber Ramazan ayının 15'inde böyle bir program yapıyoruz.. Öncesinde çocuklarımız lunaparkta eğleniyorlar. Şunu özellikle söylüyorum Sayın Valimizin kıymetli eşleri ve değerli eşimin çocuklarımıza bizlerden daha güzel baktıklarını ve onların her türlü programlarında her zaman yanlarında olduklarını ifade etmek istiyorum. Onlara özel teşekkür ediyorum gerçekten bunu hak ediyorlar. Yetimin esas koruyucu kollayıcısı Allah. Bizlerde bu emanetleri en güzel şekilde değerlendirmek ve onlara hizmet etmek için varız. Sizlere hizmet etmek aslında peygamberimize hizmet etmektir. O nedenden dolayı sizlere geldiğiniz için tekrar teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

İftar programına Aksaray Valisi Aykut Pekmez ve eşi Yeşim Pekmez, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve eşi Hasibe Yazgı, Aksaray İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ ve eşi Reyhan Karabağ, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Kartal, İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Önder Özkan, resmi kurum müdürleri ve sivil toplum örgüt temsilcileri ile çok sayıda yetim çocuk katıldı. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haluk Şahin Yazgı Aksaray İHH Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title