Haberler

Ak Partili Güvenç: Memleketime Hizmet Etmek İstiyorum

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili adayı Celalettin Güvenç, kendi memleketinde siyaset yapmanın bambaşka bir duygu olduğunu söyledi.

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili adayı Celalettin Güvenç, kendi memleketinde siyaset yapmanın bambaşka bir duygu olduğunu söyledi.

Şanlıurfa Valisi iken istifa edip 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde AK Parti'den Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen ve geçen 31 Ağustos'ta bu görevinden de istifa ederek memleketi Kahramanmaraş'ta AK Parti'den 4'üncü sıra milletvekili adayı olan Celalettin Güvenç, seçim çalışmaları kapsamında kentteki esnafı ziyaret etti. Merkez Onikişubat İlçesi'ndeki esnafı gezerek sohbet edip destek isteyen Güvenç, doğup büyüdüğü şehirde siyaset yapmanın bambaşka bir duygu olduğunu belirtti.

Hemşehrilerinin kendisine ilgi gösterdiğini söyleyen Güvenç, partisinin Kahramanmaraş ile ilgili projelerini anlatarak şöyle dedi:

"Seçim çalışmaları çok iyi gidiyor. Maraş kararını verdi. Bundan önceki dönemlerde olduğu gibi AK Parti diyor. Biz de seçim sonrasında inşallah bu şehre büyük ve güzel projeleri yapacağız. Bunun arzusu ve çabası içerisindeyiz. Biz sadece İstanbul'a mega projeler düşünen bir hükümet değiliz, Türkiye'nin her yerinde ihtiyaçlara uygun büyük projelerin peşindeyiz. Organize sanayi bölgelerimizin sorunu var Kahramanmaraş'ta. Onların çözümünün de takipçisi olacağız. Bunun dışında eğitim ile ilgili yapılması gereken yatırımlar var. Çağlayancerit'in yol sorunu var, temelini attık. Bütün bunları da yeni dönemde belediyelerimizde birlikte planlayıp hayata geçireceğiz. Daha yaşanabilir, daha tanınan, daha vizyonu yüksek, turizme ulaşmış, turizm hedefleri olan bir şehir haline geleceğiz."

Şu ana kadar birçok şehirde kaymakam, vali ve son olarak da Şanlıurfa'da Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptığını hatırlatan Celalettin Güvenç, doğduğu topraklarda siyaset yapmanın bambaşka bir duygu olduğunu ifade ederek, "Ülkemizin çalıştığımız her bölgesinde halkımızı çok sevdik, hizmeti sevdik. İnsana inandık ama itiraf etmem gerekiyor ki kendi doğduğum memlekette, baba dostlarının arasında hizmet etmek, çalışmak, siyaset yapmak bambaşka bir duygu. Allah bize onu da nasip etti, hemşehrilerimiz çok büyük teveccüh gösteriyor. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum, minnetlerimi sunuyorum. Memlekette siyaset yapmanın tadı daha başka diyorum" diye konuştu. - Kahramanmaraş

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Celalettin Güvenç Kahramanmaraş Şanlıurfa Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title