Haberler

AK Parti'nin "Milli İrade" Mitingi

AK Parti'nin Kazlıçeşme'deki "Milli İrade" Mitingi İçin Hazırlıklar Tamamlanırken, Çocuklarıyla Birlikte Miting Alanına Gelen Vatandaşlar da Başbakan Erdoğan'ın Gelişini Beklemeye Başladı.

AK Parti'nin Kazlıçeşme'deki "Milli İrade" mitingi için hazırlıklar tamamlanırken, çocuklarıyla birlikte miting alanına gelen vatandaşlar da Başbakan Erdoğan'ın gelişini beklemeye başladı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı "Milli İrade Mitingi" için AK Parti'liler Zeytinburnu Kazlıçeşme Meydanı'na geldi. Katılımın yoğun olması beklenen miting için yoğun güvenlik önlemleri alınırken, ellerinde Türk ve AK Parti bayraklarıyla alana gelen vatandaşlar güvenlik noktalarındaki aramaların ardından miting alanına alınmaya başlandı. Özel harekat ve çevik kuvvet ekiplerinin de yoğun önlemler aldığı alanda, vapur, otobüs ve bugün için özel süslenen AK Tren'le çocuklarıyla birlikte miting

alanına gelen vatandaşlar Başbakan Erdoğan'ın gelişini beklemeye başladı.

(İST-ED-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title