Haberler

AK Parti'li Milletvekili Şahin Halk Gününe Katıldı

AK Parti Malatya Milletvekili Mehmet Şahin, Malatya'da Halk Günü Toplantısına Katıldı.

AK Parti Malatya Milletvekili Mehmet Şahin, Malatya'da halk günü toplantısına katıldı.

AK Parti İl Başkanlığı'nın her hafta bir milletvekilinin katılımıyla geleneksel hale getirdiği halk toplantısına katılan Milletvekili Şahin, Malatya Belediyesi'nin satışa sunduğu hal binası için 52 milyon 500 bin YTL veren ACT4 A.Ş.'nin Hollanda ve Amerika kökenli bir firma olduğunu söyledi. Şahin, "Bu firmanın Malatya'ya yatırım yapması için 6 ay ısrarla davet ettik. Buraya yaklaşık 150 milyon YTL harcama yapacaklar. Bazı nedenlerden dolayı ilimize yatırım yapmaktan kaçınıyorlardı. Onlara Malatya'nın bir sevgi kenti olduğunu söyleyerek ikna ettik. Bu firmadan sosyal fayda olması için eğitim kurumu açmaları için ricada bulunduk. Bu okulu Hekimhan'da Anadolu Lisesi olarak yapıp, devlete hibe etmelerini istedik" diye konuştu.

Malatya Havaalanı'na yedek pist yapılması için çalışmaları yakından takip ettiklerini de belirten Şahin, Birleşik Arap Emirlikleri'nde yapılan ve 138 ülkenin katıldığı "Parlamentolararası Birlik Komisyonu" toplantısında Ortadoğu Komisyonu üyeliğine seçildiğini sözlerine ekledi.

(BK-TB-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title